čtvrtek 11. září 2014

Něco o fungování naší prganizace

Možná že víte o tom, že věnujeme na letošní mezinárodní konferenci naší organizace 2 hodiny denně peroblematickým projektům, jako je v případě České republiky +Robinhelp společnosti +PCA Praha . Ihned v pondělí se tohoto programu zúčastnil +Robin Hronek přednáškou o tom, jak se mui daří a proč mu nikdo pořáeně nepomáhá. Projevil přání, abychom mu poradili a abychom napsdali něco o tom, jak funguje naše oprganizace, což by mělo bést k jejímu napodobení. Radili jsme se o tom trochu v úterý a ve středu a doufáme, že si to +Robin Hronek dá na sociální sítě tak, aby to viděšli hlavně ti jweho přátelé, kteří jsou do našich věcí tasvěceni. -

Jak tedy fungujeme?

Pokud zatím ponecháme stranou náš původ a povahu těch našich pracovníků, kteří nás založili, fumngujemer na stejném obchodním modelu jako společnosti a komunity, zabývající se vývojem a distribucí nejrůznějších typů a distribucí operačního systzému Linux, nebo komunit či společností, vyvíjející Opensource počítačový software, který je šiřitelný zadarmo bez porušování zákonů o autorských právech, které jsaou porušovány šířením nelegálních kopiá instalací, nebo nelegálním šířením dilmů a hudby. Vývojářská práce je tzedy z části zájmová, nebo je vývojáři tzv. Freewaru vykonávbána jako alternativa k placenému softwaru, aby nemusel být šířen nelegálně, pokud je příliš drahý, nebo se lidem za něj nechce platit. Přesto vývojářské komunity a společnosti, vytvářející linuxové distribuce nežijí ze vzduchu, protože jsou skrytě spontorovány, nebo něškterá svá linuxová řešení vytvoří na míru nějaké korporaci, která jim za to zaplatí.

Pokud svůj původ stranou nenecháme, máme oproti autorům linuxových distribucí a freeware velouřadu výhod navíc, počínaje vyspělejší technikou dovezenou z domiova, odpovídajícími znalostmi a civilkizací, která již odbourala peněžní ekonomiku. Veškerá práce je tak zájmová a neslouží jednotlivci, aby se uživil, ale slouší lidstvu, aby bylo klepší a dokonalejší. Výsledný efekrt je zdánlivě podobný, alelišíé se v tom, že když někdo udšlá něco, co je pro ostatní přínosné, někdo jiný udělá něco jiného, co jwe přčínosné pro ostatní s tím, že mezi těmi ostatními je i ten první člověšk, co udělal něco přínosného.,

Příklad: Deme tomu, že +Robin Hronek toho moc přínosného dělat nemůže, kromě skládání hudby. Ta se nám ostatním v naší organizaci může líbit. Pokud tomu tak je, tak se na nás může s čímkoli obrátit a my pro něj vymyslíme řešení, jak nwejlépe umíme. Malou komplikací tady je, že to co vymysklíme souvisí s tím, že některé věci mají děšlat lidé v jeho okolá, takžew je třeba, aby jim poradil jak na to. Bohužel jhe to pro něj přínosné jen do té míry, že se učí pracovat s informačními technologiemi, tříbí si argumentační schopnosti a rozvíjí svůj intelekt. Lidé lpí na peněžním hospodářství natolik, že chtějí vydělávat i na pomoci příteli.

Celá naše mezinárodní organizace +BATRADIS je jakousi zmenšeninou civilizace, která ji vytvořila a demonstruje vzájemnou pomoc a spolupráci. I osobní soukromé problémi jednotlivců řešíme kolektivně a posuzujeme člověka podle jeho dobrýcvh vlastnostá a ty špatné přerhlížíme, nedbo řešíme jejich příčinu.

Aby Vám stačil na všechno plat od vašeho občanského zaměstnavatele, nebo jiný druh pravidelného příjmu, stačí se řídit následujícíme prasvidly:


  1. Nekouřut
  2. Nehrát hazardní hry včetně výherních autoimatů
  3. Do hospody chodit maximálně jkednou týdně
  4. Zřídit si účet v bance a na platby spojkené s placením nájemného, elektřiony, telefonu, internetu, případně také plynu řešit trvalými příkazy, nebo inkasem. Platí to i pro hypotíku a výdaje spojené s provozem automobilu kriomě čerpání pohonných hmoz.
  5. Se zbytkem rozumně hospodařit.
  6. Nedělat si dluhy

V případě potřeby se cewlá pobočka složí na pořízení nějakého zařízení, což bude potřeba hlavně pro nejbližší pčřátele Robina Hronka, kteří k naší organizaci nepatří, takže nemají možnost získat některé věci z dovozu z domova našich zakladatelů a ani námi vyrobená zařízení. Z toho u IT vychází nutnost použít altwernatyvu k systému ARAX, kterou je Linux spolu s veškerým freewarem, nebo si koupit Windows a MS-Office.

Hodláme Vám časem prozradit o sobě vše, ale zatím musí stačit skutečbost že většině lidí pomůže změna civilizace k našemu obrazu, k čemuž mohou využít jako výukové programy některé projekty a organizace, z nichž je jedniou takovou v Praze PCA Praha, kde si mohou Vaše ženy zkusit náš způsob života, kdy je vedlejším produktem řešení osobního živorta jednak Robina Hronka a následně dalších v jeho situaci, bude-li to fungovat. Ve světě to funguje.

Vedle jeho hudby jsme od jeho vyloučení z naší organizace spolu s autory projektu Robinhelp upustili, protože by tu společnost RHE nedal dohromady, pokud by nenašel někoho, ksdo by byl ochoten něco dělat pro kohokoli jen tak.. V rámci toho, co hodláme postupně prozrazovat, bychom se připravili o zdroj velice zajímavých technologií.

Takto fungujeme.


Žádné komentáře:

Okomentovat