neděle 17. ledna 2016

Představení webu časopisu Nový svět

Dne 6. Ledna 2016 byl spištěn web časopisu Nový svět, který je na adrese http://novy-svet8.webnode.cz a postupně se rozrůstá. Bohužel nevypadá zcela tak, jak by měl, alwe důležité je, aby to splňovalo svůj účel v tom smyslu, že sdělí spoustu zajímavostí ze života nás u vás a získá pro nás váš zájem, protože bude obsahovat různé jiné věci. Na pohled to nevypadá špatně, ale původní nápad na design a schopnosti webu byl jiný. Náěš mluvčí +Robin Hronek problém vyřešil, akorát že to vypadá trochu jinak, než jsme chtěli.

Co je ale důležité, to tam máme a stáklwe přčibývají články do jednotlivých rubrik. Přibyla také stránka na Facebookui. https://www.facebook.com/novysvet8/?ref=bookmarks. Ta je na internetu asi den a i když nic neobsahuje, získala si už asi tak 10 lidí. Protože by bylo zajímavé doplnit články videem, nebo o něčem diskutovat, což přímo na webu nejde, použije se stránka na Facebooku. O stránce na Google+ aw zatím neuvažuje zejména proto, že k ní vznikne i kanál na YouTube, avšak videí  časopisu Nový svět nebude tolik, aby na to byl jkanál, kde by se dělly tématické seznamy. Občas se něco dá na Facebook a kdyžtak se udělá seznam videí na kanále organizace +BATRADIS , který je na https://www.youtube.com/channel/UCMfm0h-bsJKKzeIUaCDNuyw.

Web se stále vylepšuje a přibývá obsah, který i vy můžete vytvářet na základě dohody se správcem webu na facebookové stránce našeho časopisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat