středa 18. března 2020

Jídelní budky na veřejné akce

Naše organizace pořádá pro své zaměstnance a zaměstnance organizací, které u vás provozujeme, různé hromadné společenské akce. Situace způsobená epidemií Koronaviru a následná karanténní opatření takové věci neumožňují a v souladu s nařízením vlád zasažených zemí, je potřeba vycházet z domu cop nejméně, lze chodit do práce, avšak hromadné akce jsou z bezpečnostních důvodů zakázány. řídíme se tím také, ale některé věci jsou potřeba, takže vám chceme představit jeden vynález našich inženýrů naší dánské pobočky:

Inženýři kodaňského Batradisu vynalezli tzv. jídelní budku. Jde o budku, připomínající Toy Toy toaletu, která je ale průhledná a nachází sde v ní stolek a židle. Na veřejných akcích lze z těchto budek sestavit tzv. konzumační zónu, kdy se lidé při jídle vzájemněš uvidí, ale i když nebudou mít přes obličej roušku aby mohli jíst a pít, nebude se případfná nákaza šířit díky stěnám z tvrzeného nerozbitného skla.

Po pouižiotí se budka vydesinfikuje a v okamžiku kdy se nepoužívá v ní bude vakuum. Před vstupem do budky je třeba počkat, až se budka naplní vyčištěným vzduchem, nasávaným přes desinfekční filtr. Aby se konzumující slyšeli, budky jsou propojeny zvukovým systémem a popužívaly by se na veřejných akcích, které tak bude možné pořádat. Proptože se blíží sezóna pořádfání velkých koncertů pod širým nebem, začal dánský Batradis tyto budky vyrábět a prvně by se měly použít na koncertě Robina Hronkas začátkem Dubna v Brně.

Žádné komentáře:

Okomentovat