pátek 15. září 2023

Zajímavosti z mezinárodní konference naší organizace v roce 2023 v Mnichově - české programy a jejich využití

Protože jíš do Mnichova dorazili delegace i v České republiky na naší letošní mezinárodní konferenci, už tady máme nějaké zajímavosti o tom co se bude dít na základě přednášek o jejich programu. Některé věci probíhají právě teď v okamžiku, kdy píšeme tento článek, takže některé věci se právě projednávají.

Přednáška o našem způsobu hospodaření pražské pobočky formou podílové úhrady životních nákladů již byla projednávána včera a některé pobočky v okolních zemích Evropy přislíbili pokus tento způsob použít. Konkrétně se jedná o ty pobočky, v nich pracují známý a kamarádi těch z nás, kteří jsou osobními přáteli Robina Hronka, a zejména ti, kteří pomáhají s jeho osobním projektem na pomoc jeho kamarádce s bydlením. Tento způsob hospodaření finančními prostředky totiž umožní ušetřit spoustu peněz všem pobočkám tvořící naší organizaci a tudíž mohou být lépe financovány složité projekty. Pobočky v zemích, které to zaujalo, hodlejí tento způsob začít nasazovat začátkem roku 2024.

Zatím víme, že Mezi tyto země které tento způsob hospodaření zaujal jsou podle reakcí jejich delegací Německo, Francie, Velká Británie, Rakousko a Švýcarsko.. jestli to zaujme delegace s poboček v Polsku a Severní Evropy se dozvíme během dneška. Záleží totiž na tom, kdy se v rámci toho projektu, který se jmenuje "pomozte Nadě" budou pořádat živá hudební vystoupení s cílem na tento projekt vybírat peníze v daných zemích. Spousta osobních přátel i příbuzných Robina Hronka tvoří nejrůznější hudební seskupení, která se zabývají rokem a heavy metalem včetně elektrofonické a elektroakustické hudby by uvítali možnost živě vystupovat i v zahraničí, aby rostla jejich popularita. Na živá vystoupení pod širým nebem již bohužel brzy přestane být vhodné počasí, ale během měsíce za říčárka který je nyní v polovině a možná ještě začátkem měsíce října by mělo být poměrně přijatelně, takže by se některé takové věci mohli ještě konat. Přes zimu budeme závislí na ochotě provozovatelů našich podnikových restaurací, baru, diskoték a jiných klubů nám dovolit tam uspořádat nějaké živé hudební vystoupení.


Žádné komentáře:

Okomentovat