úterý 25. června 2013

Praha bude hostitelem mezinárodní kongference

Praha se má stát hostitelem mezinárodní konference vedení organizace BATRADIS. Akce by se měla konat někdy v září a budou se projednávat i projekty společnosti PCA Praha. Zatím to ale není úplně jisté, ale prezidium  naší společnosti, které se nachází ve městě Roswell, ve státě New Mexico v U.S.A o tom uvařuje. 

Jak bylo uvedeno v pšedběžné zprávě, kterou Vám prostřednictvím Robina Hronka přinášíme na našich prerzuentačních stránkách, či skupinách na sociálních sítích, budou na programu také problematické projekty, kde jde hlavně o projekt +Robinhelp společnosti +PCA Praha , které ve světě žádným problémem nejsou a pokud nás sledujete pozorně, tak asi víte, že existují podobné projekty  ve světš, které s naší oirganizací a celou mezinárodní komuinitou nemají vůbec nic společného. 

To bude v případě naší pražské pobočkyx klíčovým tématem našeho programu, jakmile se bude tato mezinárfodní konference vedení organizace +BATRADIS v Praze konat. Místem konání by moh být hotel Fórum, kde by byly vščichni delegáti ubytovaní, ale preo konání vlastní konference ve smyslu pořádání přednášek, seminářů a sympózií by mohla býtn Tipsport Aréna, nebo různá místa  podle toho, kolik delegací se zúčastní. Programy týkající se činnosti společmosti PCA Praha se mají konat přímo na pracovištích. Doprava bude zajištěna autobusy. 

Jisté zatím je pouze to, že bude počátkem Července 2013 zahájen sběr přihlášek  a 25.6.2013 byla zahájena fdistribuce pozvánek.

Co se týká úspěchů v projektu Robinhelp, moc toho bohužel asi nepředvedeme, ale jak známe našče hlavní vedení, obstarají nám opět nějakou pomoc z míst, kde je většina našich specisalizovaných pracovníků doma. V tomto ohledu již nyní chceme naščemu prezidiu poděkovat za pomoc formou přizvání týmu specialistů, díky kterým jsme mohli pro potřeby projektu Robinhelp posílit administrativní zázemí společnosti PCA Praha o datové centrum v Jesenici u Prahy a za možnost získávání finančních prostředků posílením našeho vybavení ve smyslu mobilního zábavního průmyslu, kterým se rozumí získání váce pouťových atrakcí, které vedle možnosti vydělat peníze na preoblematické projekty, zpestřily  různé veřejné i neveřejné akce.

Necháme se přrekvapit a budeme Vás informovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat