úterý 10. září 2013

Proč už nyní víme, že příští mezinárodní konference bude v Německu?

I když teprve za 2 dby začne mezinárodní konference organizace +BATRADIS v Praze, víme o tom, že příští rok bude v německém Štutgartu. Proč to víme? Budete se divit, ale naši němečští kolegové nás předběžně seznámili se svým programem na téma podobných projektů, jakými je na příklad náš +Robinhelp , kde mají pro nás překvapení z bývalého Východního Německa. Drážďanská pobočka také dělá něco takového a z poloitických důvodů tam mají popularizační akci, o které se dozvíme něco pořádného na jejich programu, který je zakonponován do programu konference na 16.9.

Prozradit zatím můžeme, že tí akci říkají BATRADIS PC Update a nabízejí bezplatné vylepšení  počítače žen, hledných nějakým podobným projektem našemu Robinhelpu. Dělají z toho  televizní pořad na způsob Boost my PC společnosti Asus. Rozdíl je hlavně v tom, že se zde nestaví herní počítače, aůe jen se modernizují, či vyměňují staré počítače za nové.

Příštím rokem be Štutgartu nás speciálně zvou na svojí konferenci, kde bude její sdouřástí velká show ohlredně něčeho podobného Robinhelpu, obzvláště kvůli tomu, že takové věci v Německu existují i mimo Batradis.

Máme se na co těšit.

Žádné komentáře:

Okomentovat