čtvrtek 6. března 2014

Vyhrajte slevu až 100% na námi zprostředkované internetové služby

Rádi bychom Vás informovali, že zaštiťujeme organizaci +PCA Praha  a její pilotní projekt +Robinhelp , iá když se jednalo o vyloučení lidí, kteří tyto projekty realizují, neboť nemají úspěch a velice nás zatěžují. Díky tomu že tyto lidi zajímá také +Hudba Robina Hronka - RHMUSIC.ORG  , kde se i bez nich dostává +Robin Hronek  sám na úroveň kvality provedení hudebních děl, stále je podporujeme a chceme aby byla veřejná prezentace činnosti +PCA Praha  více sledována veřejností a aby posloužila k získání lidí. Toho lze dosáhnout jedině tehdy, když budou stránky na Facebooku a Google+ hodně sledovány, hodně lidem se to bude líbit a hodně lidešm se budou líbit příspěvky.

Z tohoto důvodu vyhlašujeme soutěž o to, kdo dá co nwejvíce pžíspěvkům palec nahoru, nebo +1 a kdo pozve co nejvíce lidí. Vyhraje ten, kdo bude tímto směrem, nejaktivnější, kam patčí i psaní komentářů. Za to získá slevu až 100% na pořízení placených internetových služeb, zprostředkovaných naší organizacáí, jako je třeba pomoc s registrací domény, nebo pomoc či rada, či konzultace ohledně tworby webu s prémiovými službami a doménou na Webnode.cz .

Podmínkou je na stránky, kde chce,e touto soutěží zvýšit statistiku aktivit, aby soutěžící také napsal nějaký komentář, či vlastní příspěvek k zaměření stránky, čímž zjistíme jména soutěžících, abychom jim tuto slevu mohli dát.

Sleva bude poskytnuta pouze v případě, že se změní údaje o počtu fanoušků a lidí, kterým se líbí co nejvíce příspěvků a počet zobrazení směrem k co nejvyšším číslům.


Detajly doladíme až v případě, že soutěž splní svůj účel, že přibude co nejvíce fanoušků, komentářů a lajků (like - palec nahoru).

Soutěž není časově omezená, což ale neznamená, že to budete ignorovat, ale moc nám s tím pomůžete.

Žádné komentáře:

Okomentovat