středa 11. listopadu 2015

Co se chystá a naše pomoc pro Robinhelp

Zatím jste byli zvyklí u nás číst většinou technicky zaměřené věci, jak ohledně toho, co opravdu můžete běžně používat, tak zajímavosti, které využívat nemůžete, protože jde o naše dovezené technologie. Tentokrát to bude nědco jiného> Rádi bychom vás seznámili s našimi novými weby, tím co chystáme a jak chceme úpmoci v řešení současné situace ohledně projektu +Robinhelp společnosti +PCA Praha , kdy půjde o řešení problému se sexuálním životem Robina Hronka, u kterého se projevila nebezpečnost nefunkčnosti projektu +Robinhelp  tím, že měl doma zlodějku.

Pokud nás sledujete na sociálních sítích, jistě víte o nové verzi webu programu Earthsave, kde se seznámíte s naší civilizací. Nová verze je na http://earthsave.webnode.cz. Její součástí je archiv tiskových materiálů v PDF, z nichž některé jsou sbírkami rozhovotů s různými lidmi od nás, kteří osobně znají Robina Hronka. Tyto materiály pocjázejí z redakce našeho časopisu Nový svět, který bychom Vámk rádi zpřístupnili pomocí webu uvedeného časopisu. Zastím to ale nemá moc cenu, i když by jistěš nebylo od věci vydat další díl sbírky Hovorů s návštěvníky, kde by redaktor Ladislav Fišer zmapoval současnou situaci tím, že by navštívil všechna důležitá pracoviště projekltu +Robinhelp a promluvil si s lidmi, kteří na tom pracují ve stejném duchu, jak tomu bylo v předešlých dílech sbírky Hovorů s návštěvníky. Ty Vás měly poučit o tom, že plnit nezvyklá přání je pro lidi, se kterými se dělaly rozhovory, zcela běžné, což má být běžné i púro Vás. Kromě Robina Hronkas tak i Ladislav Fišer zažil  to, co Robin Hronek. Dokonce vedle toho, že jej každá naše vyslankyně svezla na zádech a ty hodně vysoké jej vzaly na koně na ramena, zažil i nějaký ten sex.

Protože chceme zabránit tomu, aby si +Robin Hronek pozval domů cizí ženu, která by mu dopma něco ukradla, rozhodli jsme se pro malou ochutnávku vydání dalšího dílu sbárky těch hovorů v rámci nápadu, jak to zařídit, aby eventuální známé a kamarádky Robina Hronka z hospody, nebo sousedky, či pracovnice kadeřnictví, kde se nechává ostříhat a trochu se s nimi baví, vyhověly i v těchto intimních důvěrnostech. Sám si ale o to říci nemůže. Takovéhle věci si maximálně mohou říci ženské mezi sebou, i když i to u Vás talé není obvyklé.  Už v roce 2000 zkoušla jedna naše kolegyně kamarádsky poradit všem ženám, jak na Robina Hronka vřelým a přátelským způsobem. Problém ale byl že vzhledem k jejímu mládí a způsobu vyjadřování, který ona pokládá za přátelský a důvěrný, neměšlo to valný úspěch, protože vulgární a nespisovné vyjadřování a důvěrné přátelské vystupování nemusí být jedno a totéž. Maximální autenticita je sice velice důležitá, ovšem vulgarismy nedělají dobrý dojem zejména tehdy, není-li celý text jakéhosi otevřeného dopisu pero české ženy napsán správně. Tím nemyslíme překlepy, nebo gramatické chyby, ke kterým dojde příležitoistně, ale záměrné gramatické chyby a deformace textu v zájmu zkracování textu vypouštěním písmen, nebo použitím komprese psaní, což bylo tehdy zvykem u psaní SMS. To ta naše kolegyně používala i tam, kde není text omezen na malý počet znaků, takže může psát pořádně. O používání tzv. smajlíků a novotvarů pocházejících z angličtiny nemluvě.

Dlouho jsme hledali někoho, kdo by buďto psal pořádně, nebo by se to řešilo rozhovorem. U přepisdu mluveného projevu lze nespisovné tvary slov, nebo nerspisovné výrazy omluvit, zejména pokud chceme zachovat autenticitu. Nejlepší vlastnosti má k tomuto účelu slečna Kapitán Simona Buxová - vedoucí datového centra projektu +Robinhelp v Jesenici u Prahy. Není z planety Albedor, ale X-Reze a vzhledem ke své minulosti má vedení věrtšího počtu lidí celkem zažité nejen jako velitelka posádky kosmické lodi, ale také jako velitelka vojenské jednotky. Vešdoucí funkce není jen o velení, ale i v otázce být příkladem pro ostatní a tvykem dělat všechno důkladně.

Její biologický věk neznáme, ale mezi 40 až 50 lety by jí být mohlo. Měří přes 2 metry - konkrétně 220 cm, má černé vlasy na krátko a velké oči. Robin Hronek jí popisuje jako velice urostlou verzi herečky Simony Babčákové v roli Simony Bučkové v seriálu Comeback. Myslíme si že pro  exkluzivní rozhovor za účelem české ženy motivovat ke spolupráci, má Kapitán Simona Buxová ty nejlepší předpoklady. Tím pádem tady máme takovou ochutnávku chystaného vydání hovorů s návštěvníky časopisu Nový svět, vbe formě následující reportáže z Jesenice u Prahy:

Reportér:
Vítám zde jednu z nejnovějších kamarádek Robina Hronka, se kterou bych rád udšlal rozhovor. Zatím vynechám obvyklou zdvořilostní konverzaci ve článku na blog organizace +BATRADIS, kterou si nechám do  vlastního vydání a v rámci článku o tom co se chystá, bych se zeptal, co Vy a Robin Hronek.
Simona:
S Robinem jsme kamarádi a o problému jeho přátel s projektem Robinhelp vám všechno. V intimní oblasti by se to takto složitě řžešit nemuselo, protože i když jsme spolu o tom moc nemluvili, zjistila jsem vše z jeho chování a ledacos jsem vyřešila docela účinně.
Reprtér:
Asi si to dovedu představit a čtenáři jistě také, ale jelikož si myslím, že tyto věci u Vás nejsou na rozdíl od nás poněkud tzabuisovány, neboť jde o intimní věci, které jsou obvykle soukromé, můžete nám to přiblížit?
Já takové věci řeším jednoduše a přímo, takže když jsme se s Robinem bavili o tom Robinhelpu, tak nejsem sama, kdo mu nabídl přčímo nějaký ten sex. V tom se shoduji s albedorskými kolegyněmi, akorát jsem se ho přímo zeptala, co by se mu pro začátek líbilo, vedle občasného svezení na koni. O to si řekl jakoby z legrace a díky tomu, jak jsem veliká, přišli jsme na to, že nejlepšího konáka uděláme na ramena. Na zádech by mně ne snad přímo uškrtil, ale je to lepší jako s malým dítětem. No a z nějakých těch sexuílních praktik mělo dost velký úspěch vykouření, o což si Robin nijak konkrétně neřžekl, ale vyčetla jsem to z různých materiálů.
Reportér: To bych raději moc nerozebíral, i když byl nápad zařadit do časopisu Nový svět jakousi formu erotické přílohy, nebo časopisu Red Heat, kam by se to hodilo lépe, ale kdyxž už jsme u toho, nebyly i jiné vcěci?
Simona:
Jo, byly a docela hodně. Hlavně když jsem ho vzala na svojí planetu.
Reportér: Než udělám s Vaším dovolením tady s těmito věcmi takový malý pokus, mluví se teď hodně o jedné nehodě, která se Robinu Hronkovi díky absenci sexu přihodila, že bychom chtěli přimět pozemské ženy k napodobení ne snad přímo osobně Vašeho chování k němu, ale nemohla byste jako jejich kamarádka naše české ženy k tomuto chování vyzvat?
Simona: Pokusím se. A to tam napíšete jako co budu říkat?
Reportér:
Ano.
Simona: Tak jo: Ahoj já jsem Simona a přicházím v míru jako kamarádka. Chtěla bych se obrátit na ženy od Vás, které znají osobně Robina Hronka, aby si s ním o jeho potížích a potřebách promluvily. Není hned nutné dělat vechno to, co já, protože většina z Vás není zdaleka tak velká a silná jako já, ale nějaké ty důvěrnosti by na místě být mohly. Asi Vám bude vadit že přátelská pusa na tvář stačit bohužel nebude. Doporučuji jít mnohem dál. Pokud by mezi Vámi byly i takové, které jsou urostlé skoro jako já, nebo stejně, nedbejte na to, že je Robin menší než by. U mně to navíc ani tam, kde jsem doma vlastně ani moc jinak nejde, ale při určitých věcech, jako je sex, to může být celkem fajn. Přirovnala bych to k pojídání rumových praslinek. Já osobně mám na nich ráda, jak ta tekutá dobrota vybuchne v puse. Podle toho, co se edělá za praktiku je i malý chlap fajn, protože když "je", tak to dole vpředu, nebo dole vzadu bouchne podobně. Zkuste to a uvidíte. Takhle dobrý?
Reportér: Já myslím že ano, ale myslím že ty chutě a pocity nebylo nutné takto rozebírat, ale i tak si myslím, že můžeme poděkovat. Co se týká toho pokusu, napodobuji Ribina Hronka v těšch zvláštních požadavcích. Rád bych to ale uděla pro čtenáře nějak zajímavé, tak bych nechasl na Vís, kdy a jak bych také chtěl vzít na koně a ještě třeba něco, abychom čtenářům všechno předvedli. Šlo by to?
Simona: já s tím počítala, ale jelikož mám ještě nějakou práci, tak bych to asi vidšla  asi na ten orál, protože rukou si to udšláte sám, a doprovodím Vás pak na autobus, přičemž bych Vám púřed barákem udšlala koníka.
Reportér: To by šlo. (Nejvíce místa k tomu, aby se přede mne Simona složila na podlahu, bylo v obýváku. Vzhledem k k její podobě a vůni vlasů to ani moc dlouho netrvalo, a bylo to optavdu skvělé i v tom, že si Simona dala opravdu záležet i na tom, abych byl potom upravený jako předtím. Do předsáně mne Simona odnesla v náručí, protože se mi z toho klepaly nohy. Po schodech dolů jsem před dům vyšel sám. Za chvilku jsem za sebou slyšel Simonu, jak řekla něco jako: Tak Simona udělá koníka, jako s Robinem. Aniž bych stačil souhlasit, poměrně rychle mne zdvihla do výškly a na ramenou mne odvezla na autobus.

Co se týká rozhovoru, tak to bude nějak takto vypadat, akorát tam bude před tím pár otázek o tom co dělá, jak se jí tu líbí a podobně. To, co Simona radí případným kamarádkám Robina Hronka se dá kdykoli a kdekoli vyzkoušet, pokud bude možnost si na to udělat trochu soukromí, nebo pod stolem, případně venku, ale hlavně ne v bytě u Robina Hronka zejména, bude-li to někdo cizí a dá se s Robinem Hronkem do řeči.

O spuštění webu časopisu Nový svět budete informováni na našich stránkách na Facebooku a Google+ě.

Žádné komentáře:

Okomentovat