středa 29. března 2017

Je Twitter užitečná služba, když se musí používat samostatně?

Opět tu máme něco ze známých a i Vám dostupných IT, kdy se chceme podívat na Twitter. Náš mluvčí +Robin Hronek jej vlastně aktivně nepoužívá, ale díky němu víme, že to není už tak užitečná sociální síť, protožýe tomu začala vadit automatizace tvorby obsahu. Jde o to, že se na Twitter jako takový nemuselo sahat a stačilo na jiných službách a jejich aplikací pro mobilní telefon povoilit přístup na Twitter a daná služba tam sama vytvořila tzv. Tweet (zprávičku, která obsahovala odkaz někam). To už bohužel nefunguje. Buďto je to záměr Twitteru, aby se ke sdšělování krátkých rychlých zpráv třeba s odkazem na něco, psalo přímo na jeho webu, nebo v jeho aplikaci přímo.

Druhou možností, proč to zlobí je skutečnost, že přístup z některé služby nebo aplikace je špatně udělaný, nebo je v daném přístupiu bezpečnostní chyba. Každopádně Vám Twitter uzamkne účet a je potřeba pro jeho odemčení změnit heslo. Řešením je odebrat na Twitteru přístupy všem aplikacím kromě těch, které provlozuje sám Twitter . Bohužel tak musíte některé věci dávat na Twitter ručně.

Je to trochu škoda, protože je velmi pohodlné mít vše provázané dohromady a dát i na Twitteru vědět o tom co děláte někde úplně jinde a hlavně jednou na jednom místě a zároveň všude

Takže Twitter zvlášt.

Žádné komentáře:

Okomentovat