sobota 19. srpna 2017

Příprava na mezinárodní konferenci v Krakově

Nápad Marie Smaulové o úpravě hlavní pražské pobočky naší organizace tak, aby se ona spolu se svými kolegyněmi mohla starat o intimní život Robina Hronka v případě, že to žádná žena ze Země nebude chtít dělat, se bude projednávat během celé konference každý den před večeří. Budeme tomu věnovat ě hodiny denně od 17:00 do 19:00.

Zatím jsme ve stádiu příprav programů na toto téma, takže oficiální vyhlášení na příklad sbírky na tříletý nájem  prostitutky, nebo dalších akcí a kampaní i na projekt Robinhelp, provedeme na základě toho, jak se dohodneme se zahraničními kolegy na mezinárodní konferenci, z čehož si potom nškteré věci doladí společnost +PCA Praha  na své mezinárodní konferenci ve Stockholmu, co by akvizice společnosti Allied Social Services.

Předběžně Vám zde můžeme poskytnout na ukázku odhadovanou kalkulaci pro případ použití služeb nějakého erotického podniku, na což by se vyhlásila ta sbírka. Nebude to nic jednoduchého, protože pochybujeme o tom, že by nám přispívali občané České republiky, takže bude nutné zajistit příjem plateb ze zahraničí. Následující kalkulace je neoficiální, předběžná a orientační a může se měnit podle toho, jaké služby v jaké cenové relaci opravdu použijeme.

Denní jednorázová platba za plný servis v erotickém salónu se vším: (ODHADEM) 2500 Kč
Pravidelné použití jednou týdně: 2500*7 = 17 500 Kč
Měsíčně: 17500*4 = 70 000Kč
Ročně: 70000*12 = 840 000 Kž

Protože  jde jen o orientační kalkulaci, můžeme nechat stranou znepřesňující okolnosti, jakými jse na příklad skutečnost, že jeden měsíc v roce má střídavě 30 a 31 dnů, kdy Červen a Červenec má 31 dnů a Únoir 28 dnů, nebo 29 v přestupném roce, nebo že jsme stanovili dosti vysokou částku, aby bylo opravdu vše zahrnuto bez ohledu na ceník konkrétního podniku.. Přestavba bude trvat minimálně 3 roky, takže celkové náklady na osobní intimní život Robina Hronka budou podle této orientační kalkulace činit 2 525 000 Kč. Některé věci jsou častější, než jsme zde uvedli, takže by to šlo zaokrouhlit na 3 miliony Kč.

V současné době je zahájení  přestavby odloženo z důvodů zapůjčení stavební techniky naším budoucím kolegům v Palestině, kde se staví pobočka naší organizace. Již na minulé mezinárodní konferenci jsme přivítali své palestinské kolegy, kteří dosud používali dům ředitele palestinské pobočky jako aídlo pobočky. Odlehlé umístěšní domu a rozsáhlé sklepení umožnilo ukrývat mladé studenty nejrůznějších technických oborů před příliš ortodoxně věřícími rodiči, tak i úřady z čehož měl náš palestinský ředitel Muhamad Hasan Ben Mahaldabi potíže, takže jsme mu pomohli se stavbou pobočky, kde by i bydlel. Zatím totiž byslí i se svými spolupracovníky ve sklepě svého domu, který mu nějací lidé vyhodili do povětří. Zajímavé ovšem je, že uvnitř naší organizace máme mírové soužití Palestiny a Izraele.

Stavební úpravy by měly být zahájeny po návratu z Krakova, ale o Robinhelp necháme společnost PCA Praha se i nadále pokoušet včetně veškeeré technické pomoci. Kdyby to náhodou vyšlo, ono se to neztratí, Kdyby neúspěch trval moc dlouho, bude to připravené pro Marii Smaulovou.

Žádné komentáře:

Okomentovat