sobota 25. dubna 2020

Pravidla karantény pro fungování naší organizace

Co se týká restriktivních opatření proti pandemii COVIOD-19, Česká republika zrušila 24,4.2020 omezení volného pohybu a zákaz cestování do zahraničí pod podmínkou že při návratu na hranicích předložíte doklad o tom, že nejste nakaženi Koronavirem. Jinak jdete na 14 dní do karantény. Díky tomu že máme vzhledem k našemu původu pokročilejší techniku, totzo pravidlo pro nás neplatí. Je však ale potřeba, aby cestování za hranice mimo Českou republiku a zpět, nebo návštěva ze zahraničí, byla uskutečněna mezi pobočkami naší organizace, které jksou stejně, nebo lépe vybavené z hlediska zajištění maximální hygieny a stejnými, nebo lepšími možnostmi desinfekce.

Toto bude důležité i pro cestování mezi pobočkami naší organizace uvnitř daného státu zejména v případě, že Vláda České republiky, nebo kteréhokoli jiného státu na jehož území máme své pobočky, zručší povinnost zakrývat sio dýchací cesty na veřejnosti rouškou, nmebo respirátorem, aby nebylo třeba tyto ochranné pomůcky pouižívatz během pohybu po areálu pobočky. Protože však udržujeme kontakt s naším domovským světem, nebo světy, který, nebo které uvalil na Zemi karanténu, bude i nadále třeba nosit roušku, nebo respirátor, používat nejlépe jednorázové rukavice a cop nejčastěji si desinfikovat, či mýt ruce zejména při pohybu po uzavřených prostorách pobočky.

Minimálně nošení roušky bude i nadále vyžadováno v případě hůře vybavené pobočky z hlediska zajištění desinfekce a hygienické ochrany před COVID-19, což platí i pro naše podnikové restzaurace a pobočky společností Allied Social Services a PCA.

Hromadné akce, sloužící k zábavě budou omezeny dle rozlohy místa konání na určitý počet osob tak, aby bylo možné zajistit rozestup jednotlivých osob 2 metry od sebe a 10 metrů od okénka s výdejem občerstvení, pokud je jídlo a pití součást akce. Není-li možné toto zajistit, je nutno v rámci možností zejména osoby, konzumující nápoje či pokrmy veřejně, vzájemně izolovat průhlednými zábranami, nebo prostor vybavit konzumačními budkami, které vyrábí naši dánští kolegové. Akce a večírky na soukromých pozemcích, nebo u někoho doma by se měly pořádat s velice podobnými bezpečnostními pravidly,. avšak za bezpečnost zodpovídá majitel, nebo nájemce pozemku.

I když budou zrušena veškerá omezení karanténou, budou se i mezinárodní konference i nadále konatz berz fyzické přítomnosti vyslaných delegací, a budou probíhat jako videokonference. To bude platit pro Mezinárodní konference naší organizace, jejímž hostitelem měl být v roce 2020 Londýn, tak pro každoroční mezinárodní konferenci Allied Social Services, konanou ve Stockholmu. Nebýt toho, že vše záleží na uvolňování karantény dle toho jak probíhá očkování obyvatelstva našeho domovského světa proti Koronaviru, dalo by se nějak zařídit, aby se sešly delegační týmy ve svých domovských pobočkách a byly ve spojení s ostatními ve videokonferenci, ale nejsme si jisti tím, že přápadná nákaza některé humanoidní rasy Koronmavirem COVID-19 bude mít vždy stejný průběh.


Žádné komentáře:

Okomentovat