sobota 22. ledna 2022

Jak ovlivní zrušení epidemických opatření i naší činnost v České republice Šárka které se chystá v Anglii?

Jistě jste všichni slyšeli o tom, že konkrétně v Anglii dojde 27 ledna ke zrušení protiepidemických opatření, týkajících se epidemie koronaviru, o čem si Robin Hronek natočil krátké video na TikTok. V uvedeném videu se mluví o tom, že oficiální zpravodajství, jako jsou noviny, rozhlas a televize, pojednávají o tomto kroku jako o politickém kroků anglického premiéra Borise johnsona, který si chce tímto u lidí získat určitou politickou popularitu, protože nikoho už nebaví různé restrikce a omezení pohybu včetně nošení roušek či respirátorů. Jako zajímavost je v jeho videu uvedeno, že naší organizace se zrušení těchto omezení netýká, protože nevíme, co může nová varianta koronaviru, která je známá pod názvem omicron způsobit návštěvníkům z různých světu včetně původního domova naší organizace.

Jak to může ovlivnit i činnost naší pobočky v Praze? Hodláme totiž i v roce 2022 pokračovat v pořádání koncertních turné nejen Robina Hronka, Marie Snaulove, nebo jejich společného syna společně s jeho kapelou, či dalších jeho přátel kteří se zabývají hudbou s tím, že některé koncerty by mohly být také v Anglii, kde již žádná epidemická opatření platit nebudou. V souvislosti s tím už nyní víme, za jakých podmínek tam můžeme podobné akce pořádat, jakmile budeme pozváni, protože se v souvislosti se zrušením těchto omezení s něčím takovým počítá, ale zatím nevíme, kdy k něčemu takovému dojde.

V případě jako takové, budou podobné akce včetně konferencí s fyzickou účastí pozvaných delegátů, také obsahovat určitá rozvolnění, s kterými bychom vás rádi seznámili:

1. Účast na společenských akcích naší organizace v Anglii již nebude nutné mít nos a ústa zakrytá rouškou, nebo respirátorem i v případě, že se účastníci nebudou nacházet v prostoru, určeném pro občerstvení, aby mohli občerstvení konzumovat, avšak pro vstup na tyto akce bude vyžadován doklad o bezinfekčnosti ve formě očkovacího certifikátu, či dokladů o prodělání onemocnění Covid-19 ideálně včetně certifikátu o vakcinaci 3. Posilující dávkou vakcinace..

2. Oddělení prostoru pro občerstvení a prostoru pro konání akce i na území Anglie uvnitř naší organizace stále zůstává.

3. Povinnost používat dezinfekci na ruce před vstupem na veřejnou akci, vstupem do prostoru pro občerstvení, po použití toalety, nebo po přechodu mezi prostorem pro občerstvení a prostorem pro konání akce také zůstává.

4. Používání ochranných pomůcek, jako je respirátor a rukavice pro pracovníky výdeje občerstvení stále zůstává.

Abychom mohli získat finanční prostředky na projekty, které se nám nedaří, hodláme totiž využít skutečnosti, která se proslýchá ohledně toho, že bychom mohli zahájit sezónu hudebních akci právě v Anglii, a to v areálu hlavní pobočky naší organizace v Londýně, kde právě budou uplatněna výše uvedena pravidla pro účast na akci včetně pravidel pořádání akce. Naši londýnští kolegové totiž hodlají uspořádat v areálu své pobočky evropskou konferenci naší organizace, jejíž součástí má být i nějaký ten kulturní program. může se nám to hodit a pro některé lidi to bude oslava vzrušení protiepidemických opatření anglickou vládou.

Rádi bychom tímto svým anglickým kolegům blahopřáli a přejeme hodně štěstí.

Žádné komentáře:

Okomentovat