čtvrtek 16. února 2023

Tři restaurace nestačí a neb,, návrat Televizní věže

Současná situace je taková, že potřebujeme co nejvíce vydělávat peníze na naší činnost. Mimo neúspěchy činnosti společnosti PCA Praha a jejich projektu nám hodně času zabírá účast na projektu, který v naší komunitě založil Robin Hronek, s kterým na tom spolupracují jeho nejbližší přátelé z naší komunity. Jedná se o projekt "pomozte na ně uvozovky, který je omezen na naší komunitu z důvodu ochrany proti nelibosti činnosti Robina Hronka ze strany jeho příbuzných, kde se jedná  nejvíce o jeho staršího bratra. Tím pádem bude v případě potřeby přenos té kamarádky Nadi do naší komunity poněkud problematický zejména z pohledu jejího okolí. 

Jíst a pít potřebuje každý, nehledě na to že každý se chce přitom také pobavit, a to nejen se svými přáteli, ale i si užít nějakou tu kulturu v podobě koncertu, nebo si zatancovat a podobně. K tomuto účelu provozuje naše organizace a její Hlavní Pražská pobočka, která má pod sebou jednak prahu, ale i celou Českou republiku již 3 restaurace s barem a diskotékou, které umožňují i živé hudební programy bohužel To ale nestačí a chystáme ještě 4. restauraci.

Tou čtvrtou restaurací bude podnik, který jsme kdysi provozovali a který se nacházel poblíž kolejí Větrník a autobusové zastávky s názvem televizní věž. Podnik byl uzavřen z důvodu návratu její provozovatelky domů, ale chystáme se na to tento podnik obnovit. Zatím není známo, komu tuto restauraci dáme na starost, ale začneme kontrolou zařízení a budeme provádět případnou rekonstrukci. 

Rekonstrukce podniku závisí na tom, Jak dopadnou revize současného vybavení a zařízení jako je například revize rozvodů elektřiny, revize vodovodního rozvodu, revize technického vybavení kuchyně, revize vybavení prostoru pro hosty a revize technického vybavení pro živé a neživé hudební programy v případě že na základě těchto revizí bude objevena nějaká chyba, nebo stav který neodpovídá současným bezpečnostním či jiným normám, tak bude provedena rekonstrukce. To bude platit i pro revizi hygienického stavu podniku.

Případné rekonstrukční práce by měli začít začátkem března a rádi bychom to stihli do začátku května, nebo června roku 2023.


Žádné komentáře:

Okomentovat