čtvrtek 15. června 2023

Program oslav 49. narozenin Marie Smaulové

Právě dnes 15. Června má Marie Smaulová narozeniny, ale protože je teprve čtvrtek, neděje se dnes nic zajímavého a zásadního. To bude platit i během zítřejšího dopoledne z toho důvodu, že jsou normální pracovní dny. Naše organizace, kde se konkrétně jedná o Hlavní pobočku Praze by mohla sice vyhlásit podnikové volno, ale vzhledem k řešení evropské energetické krize je třeba něco dělat ohledně distribuce speciální technologie, která řeší tento problém. Situace ohledně výkonu nějakého zaměstnání mimo naší organizaci je jasná, takže se o ní zmiňovat nebudeme. 

Tento článek patří mezi zajímavosti, na kterých vám chceme předvést, jak můžete některé věci dělat lépe, než je děláte dosud sami od sebe, kdy v tomto případě půjde o organizaci větší oslavy něčích narozenin. Konkrétně se v tomto článku podíváme, jakým způsobem jsou každoročně, ale i letos organizovány výše uvedené narozeniny :

O rodinné zahradní oslavě je jsme vás informovali v minulém článku Šárka kde jsme vám představili kapelu AFB, což je rodinná kapela tety Marie Smaulové, která se jmenuje Rose Atkinson. To by mělo začít asi v 15:30, kdy půjde o rodinnou sešlost z grilováním, kde kromě rodiny budou i nejbližší přátelé podle toho, kolik lidí se vejde na zahradu. Oproti minulým letům jako například oproti loňským narozeninám, máme v tomto domě k dispozici dva sudy piva místo jednoho, kdy ten druhý sud jako dárek věnovala již začátkem týdne 2theta Marie Smaulové z otcovy strany a původní sulc Atkinsonovi koupili sami jako obvykle ve vybavení kuchyně je totiž domácí výčep. V tomto domě, ale vzhledem k počasí ne na jeho zahradě, probíhají rodinné oslavy i dalších svátku, jako je například Halloween, Vánoce, případně díkůvzdání. Co se týká narozenin, mohou to být narozeniny i jiných příbuzných v této rodině.

Protože se letos hodlá zúčastnit více lidí než kdykoli jindy, bylo postaráno i o to, aby někteří naši přátelé a kamarádi Robina Hronka a Marie Smaulové nezpůsobili nějakou dopravní nehodu díky velmi teplému počasí a případné konzumaci alkoholu tím, že pro svoz zájemců o společnou oslavu byl zajištěn speciální autobus. 

Odjezd na první větší podnikovou oslavu do restaurace The Devil's pot je naplánován na 18:00. Začátek hudebního programu v podobě živých hudebních vystoupení by měl začít v 19:00.

Pořadatelem hudebních vystoupení je kapela Brain Crackers, která vystoupí jako poslední. Jejími přes kapelami budou asi 2 kapely, kdy je celá akce naplánována asi takto:

19:00 až 20:00 – vystoupení kapely Pale Pussy

20:10 až 21:00 - vystoupení kapely Storm Riders

21:10 až půlnoc - Hlavní vystoupení kapely Braun Crackers

Časový plán je pouze orientační ve skutečnosti to znamená, že to začne o něco později, protože každá kapela musí nejprve naladit. 

Sobotní program v nově otevřené restauraci Televizní věž začne ve 14:00 slavnostním obědem, kdy jsou cosi vystoupení jednotlivých kapel také pouze orientační a to takto:

14:30 až 16:00 – vystoupení kapely AFB

16:10 Aš 17:40 – vystoupení kapely Storm riders

17:50 až 18:30 - vystoupení kapely ,The Fallen Angels

20:00 až 22:00 - vystoupení kapely Rrain Crackers

Velká přestávka v koncertech je zařazena do programu z důvodu času na večeři. Program je takto koncipován proto, že tato naše nejnovější restaurace má okolo sebe velkou zahradu, na které je koncertní pódium a venkovní posezení z tohoto důvodu je třeba končit Ve 22 hodin, aby nedocházelo k rušení nočního klidu rámusem. Rámusem jsou myšleny koncerty.

V neděli se bude odpočívat po akci a jediní lidé kteří budou pracovat budou ti kteří se technický podílejí na organizaci a pořádání akce, kdy se bude demontovat aparatura, na jejíž montáži se začne pracovat již dnes odpoledne.

Žádné komentáře:

Okomentovat