úterý 20. listopadu 2012

Jaká je naše podpora činnosti společnosti PCA Praha?

V tomto článku bychom Vám rádi předložili několik,odkazů na nové stránky, které se díky našemu spolupracovníkovi Robinu Hronkovi objevily na Internetu. Společnost PCA Praha, která byla dříve známá jako Allied Sovcisal Services, jejíž stránky na adrese http://pcapraha.webnode.cz byly vyldpšeny o výpis své facebookové stránky, vyhlásila tato společnost kampaň s názvem Robinhelp Interbational, která již na Facebooku stránku měla, ale zahrnula ji do dsvého pilotního projektu. Už v době, kdy byl projekt Robinhelp provozován poize nejbližšími přáteli Robina Hronka, byl tu nápad oslovit cizince na návštěvě v Praze. Nabízerlo se jim levnější ubytování v Praze než jaké je v hotelích, kde se akce orientovala na žčeny ze zahraničí. Statisticky to vypadá dobře, alespoň podle toho, kolika lidem se to líbí. Pracovníci hotelů tam mají příswtup k informačnímu letáku, který je k dispozici ke stažení a tisku. Vydán je v různých světových jazycích stejně jako zkrácená výzva z odkazem na facebookovou stránku , přečs kterou mají Robina Hronka kontaktovat. Zmíněná stránka je na http://pcapraha.webnode.cz/pilotni-projekt/robinhelp-international/ .

Na přání naší organizace  - konkrítně odboru kulturních akcí, byla Robinem Hronkem vytvořena stránka, která by s projektem Robinhelp a činností celé PCA Praha měla pohnout co by zdroj financí vedle konkurzu na sponzory. Hudební popularita není spolehlivá, nehlkedě na to že čtěstí usadit se v hudebním průmyslu je velice těžké a vrtkavé. Z tohoto důvodu uvádéíme Plasma Monsters jako zdroj zábavy na adrese http://plasmamonsters.webnode.cz/ . Stránka je ještě ve vývoji, ale to hlavní tam už najdete.

Budeme moc rádi, když se stanete fanoušky všeho, co naše stránky mají na Facebooku, kde potřebujeme co nejvíce fanoušků u hudby Robina Hronka a u Plasmamonster. Co největší čísdelnou hodnotu tak na facebookových komunitních stránkách docílíte tak, že kliknete na tlačítko "To se mi líbíL. U hudby Robina Hronka na SoundCloudu a MixCloudu si budete hudební nahrávky často pouštšt, stahovat a dávat do oblíbených. Profil Robina Hronka budete sledovat kliknutím na "Follow".

Někdy jsou stránky komunit fanoušků nějakého produktu, hudby, nebo osobnosti také mna Google+. Tam se  statisdtika oblíbenosti tvoří přidáním si stránky do kruhů a klikáním na tlačítko "+1" dáváte najevo, že se Vám líbí nějaký příspěvek, či komentář.

Weby na Webnode.cz bývají někdy řešeny tak, že můžete něco napsat do Návštěšvní knihy, nebo hlasovat v anketách kiliknutím na odpověď. Občas má některá sekce, nebo stránka diskusní fórum v podobě formuláře, kam napíšete jak se jmenujete, Váš e-mail, název příspěvku a text. Po odedslání tam bude Váč příspěvek viset. Tento druh diskuse nevyžaduje žádnou registraci užovatelského účtu na fórum. Na tomzto principu fungují Návbštěvní knihy webů na Webnode.cz.

U wenbů na webech Google - sites.google.com, je možnost komentářů automatická, ake pokud ječ stránka aktualizována, dochází ke ztrátě komentářů.

Na XouTube zvyšuje popuilaritu četnost přrehrávání videí. Uvitíme hlavně u hudby Robina Hronka klikat na palec nahoru a sdílení videa dále, avšak postačí si videa často pouštět. Počítadelem pohne i pouhé otevření stránky bez toho, abyste video shlédli. Je ale lepší podívat se na video pořádně, protože btam jsou videa k projektu Robinhelp, technické zajímavosti  a mnoho fdalšího.

Děkujeme

Žádné komentáře:

Okomentovat