úterý 30. července 2013

Jak probíhá příprava mezinárodní konference v Praze?

Pokud nás sledujete na soiciálních sítích, tak asi víte, že máme jasnější informace o termínu konání naší mezinárodní konference - tedy Mezinárodní konference organizace +BATRADIS , která se bude konat v Praze zhruba v polovině Září. V minulém článku jsme Vís seznámili s tím, že naše prezidium vybralo Prahu a že hlavním tématem bude projekt +Robinhelp společnosti +PCA Praha .

Do poloviny Září probíhá zpřracogvání registrace delegací a probíhají přípravy akce. Důvodem k vydání další zprávy na našem blogu je ujasdnění informací o ubytování delegací, o kterém se na vzdoiry velice horkému počasí zjistilo, že ubytování v hotelu Fórum, či v jiném pražském interhotelu, by naší organizaci stálo hodně peněz, které by možná bylo lerpší investovat do problematických projektů, nebo do vědeckotechnických projektů a jiných výzkumů.  naše finanční oddělení uvádí, že bohatě stačilo uvolnit prtostředky na hrazení všech cestovních výloh pro pozvané delegace a pronájem autobusů pro místní dopravu delegací na jednotlivé ptrogramy. Ma leteckou dopravu přispívají pobočky, jejichž členové delegací se zaregistrovali do delegačních týmů, které budou pozvány, aby se podívaly na naše prezentace projektů, které děšláme, a předvedli svoje.Vypadá to tedy, že ubytování bude řešeno po různu u našich pracovníků doma, nebo v nějakých levnějších ubytovnách. Nejlepší dojem to asi na většinu očekávaných delegací neudělá, ale je to ukázka toho, jaké potíže nám např. projekt Robinhelp dšlá, což je další důvod ke zveřejnění této zprávy.

Špatné vychování české ženské komunity, resp. ženské části obyvatelstva České republiky nám dělá velké potíže i přesto, že jsme na web projektu Robinhelp dali sekci, kde máme zprávy o tom, že to všude na světě funguje, a to dokonce i v postkomunistických zemích a kupodivu i v zemích rozvojových. Ty má tým projektu Robinhelp na progtramu v tomto rocer. Moc jich není, protože většina těchto rozvojových zedmí nemá dostatečnou urbanistickou úroveň k tomu, aby tam načše organizace budovala své pobočky, které by prováděšly veřejné projekty, k čemuž je potřeba nějaká osoba, která má s námi kontakt a která nás reprezentuje. To se tálá hlavně střední Afriky a některých zemí jižní Ameriky, či bůízlého a středního východu.

Přesto se chystáme na tuto akci a pracuje se i na příptravě našich programů.

Žádné komentáře:

Okomentovat