čtvrtek 1. srpna 2013

Chystaný program na zářijovou konferenci

Jelikož je moc horko na zapínání počítače, rozjpdl jsem se zkusit napsat něco o připravovaném programu mezinárodní konference organizace +BATRADIS na svém novém zelefomi.  Jak asi víte,  jmenuji se +Robin Hronek a mám na starosti obsah tohpto blogu spolu s blogem projektu +Robinhelp, sveho blogu a příslušných webů a stránek na Facebooku a Google+. Omluvte proro prosím, že nekteré věci nefungují,  jak mají.

Konkrétně se chci zaměřit na program týmu projektu Robinhelp společnosti +PCA Praha,  pro který chystám předvést ukázku mé snahy o dotázání proveditelnosti pohovoru včetně testu branné zdatnosti. Domlouvám to se svpu kamarádkou a sousedkou,  což v padá nadějně,  ale jde o to, aby si na mne udělala cjvilir čas a pochopila vše, o co ji požádám. Teoreticky je to jednoduché: popovídáme si o tom, jak pomáhala třeba mojí matce a o její kvalifikaci. Probereme jak udrzela kednohp souseda,  padajícího ze schodů. Nakonec byxh jo požádal, ab si zkudila nosot mne ma zádech a polud di myslí; ze by mbe dokázala vzít na koně i jinak, může to zlusit.  Tpto vše by bylo na tom videu. Celý filmeček b trval ani ne 10 minut a natáčení v ideálních podmínkách asi čtvrt hodiny. Kamera bude na okně a místo na to nošení jr před tím. Misto stativu použiji konvičku na čaj a kdyby to nestačilo, dám tam knížky. Výsledek bude na webu PCA Praha a vsude, kde jw potřeba.  Při povídání o tom,  to tam promítnu.

Jinak tam budou i jiné referáty mých přátel a kolegů,  z nichž budu nekteré pomáhat dávat dohromady a napíšu o tom zprávu.

Pro BATRADIS Robin Hronek

Žádné komentáře:

Okomentovat