sobota 5. dubna 2014

Konkrétnější představa situace, kdy nejbližší přátelé Robina Hronka založí RHE, když je vyloučíme

O společnosti RHE - nebo-li Robin Hronek Entereprises jsme Vásd již informovali včetně přerdstavení operačního systému pro počítače s názverm RHE Desktop. K této linuxové distribuci přibude ještě RHE Touch pro smartphony a tablety díky tomu, že i operační systém Android od Googlu je v podstatě také určitý druh Linuxu.

Téma činnosti společnosti +PCA Praha  a projektu +Robinhelp  se bude probírat na chystané mezinárodní konferenci naší organizaci, která by se měla komnat na podzim roku 2014 ve Stuttgartu, kde se rozhodne o dalším postupu, jestliže bude stále přetrvávat neúspšch uvedené společnosti. +PCA Praha  je sice novou organizací, která vznikla prodejem budoucí české pobočky společnosti Allied Social Services l.t.d., ale společnost Interhelp Comnsulting ponevhala společnosti Alůůoed Social Services českou pobočku i nadále ve formě jakési akvizice, protože se zástupci +PCA Praha  účastní mezinárodní konferencer ASS ve Stockholmu, ale podstatné je že nheúspěch finančně i pracovně vyčerpává organizaci +BATRADIS  , která uvažuje o odloučení Robina Hronka a jeho přátel od organizace +BATRADIS  , bna což tito lidé reagují přápravou založení nové organizace RHE. Ti z nich, kteří se těchto lidí zastávají díky hudbě Robina Hronka, prosadili návrh, aby si +BATRADIS  ponechal RHE jako akvizici. Doufejme že k tomu nedojde, ale sledujeme dál pčípravy na toto opatření a rádi bychom Vám představili několik zajímavosti:

Vybavení a datová centra, využitá na projekt +Robinhelp si mohou nejbližší kolegové Robin a Hronka nechat a v rámci příprav na založení RHE si postavili i server pro komunikační služby, který využívá naše technologie a za pomoci svých nových přátel a kolegů budují další elektrovýrobnu v Ostravě, kde jim poskytla prostory našed ostravská pobočka. I pro nás to bude přínosem, že se nebude muset vše dovážet z Austrálie. Objevují se tak speciální smartphony pro naší organizaci ver dvou provedeních: Jedno nese logo BATRADIS a druhé RHE. Rpzdíl buder také v názvu a frekvenci sítě.

Provedení smartphonů pro nás, obsahuje název naší organizace, má standardní prostředí Univa 2.24 OTG a lze do něj vložit SIMkartu běžného operátoras. Úprava pro RHE má jak typ se SIMkartou, tak bez ní, ale vedle standarního systému ARAX Univa 2.24 OTG, má tento systém se speciální grafickou nástavbou, nebo experimentuje s úpravou systému Android. Tato úprava s Univou má natvrdo nastavenou telefonní síť s názvem RH-Mobil.cz, která používá technologii DatasRay a jke nastavena jako služba pro VoIP telefonii. Funguje tedy i bez SIMkarty. Pvovederní s Androidem je buď stejné, nebo použitelné na libovolném smartphonu s Androidem, ale je k tomu již vyvinuto poněkud nešikovně vypadající zařízení, které se zapojuje do konektoru Micro USB a do něj teprver nabíječka. I tak fungují ovladače modulu DataRay v Androidu nespolehlivě a cancourek s kostičkou, stále zapojený v telefonu se může při přenášení v kapse, nebo kabelce snadno ztratit, nebo ulomit i s konektorem. Instalace aplikace RH-Mobil navác vyžaduje jisté technické dovednosti, neboť stejně jako naše aplikace, není v obchoděš Google Play, takže je potřebas v nastavení telefonu povolit imnstalaci z nedůvěryhodných zdrojů a nainstalovat aplikaci i s ovladači z počítače. Uvažujer se o vybavení modulu flashpamětí, což modul trochu zvětší a potřebný software bude nahraný tam. Stejně ale bude u telefonu trochu složití zprovoznit přístup na úložiiště připojené k Micru USB, ale to lze řešit přes správce souborů, kdy bude asi potřeba telefon před instalací Rootnout (odemknout práva ROOT) a nastavit telefon tak, aby mohl používat paměťová USB úložiště. Zařízení vyrobená našimi kolegy pro nás tento problém mít nebudou, protože modul pro technologii DataRay bude stejně jako WiFi, BlueTooth a telefonní modul se slotem pro SIM kartu integrován do zařízení. Časem přineseme recenzi RHE Smartphonu pro zajímavost, ale upozorňujeme že jde o speciální komunikační nástroj pro korporační využití a základní provedení nebude umět telefonovat ve veřejných sítích.

Zatím se nic dít nebude, ale bylo by dobré s tím něco udělat i přesto že se proslýchá, že naše švédská pobočka, která provozuje svoji pobočku Allied Social Servicers vyhlásila sbírku pro společnost +PCA Praha  , ale budou chtít vidět nějaké výsledky.

Žádné komentáře:

Okomentovat