pondělí 12. května 2014

Jak funguje legalizace ilegálních instalací produktů Microsoftu?

Zjistili jsme, že nevěnujete dost pozorenosti stránkám na sociálních sítích, které spravuje +Robin Hronek . Proto jsme se rozhodli motivovat ty z Vás, kteří mají pochybnopsti o tom, zda-li je  jejich instalace Windows a Office originální, ale stejně za licenci nemohou, nebo nechtějí zaplatit. Sledováním stránek o hudbě Robina Hronka, +PCA Praha  a našich stránek na Facebooku a Google+, komen továním, sdílením a dáváním palce nahoru, nebo +1 sbíráte body, za které Vám střádáme peníze, kterými uhradíme licenci.

Na Facebooku stačí tyto stránky vyhledat, stát se fanouškem, kliknutím na "To se mi líbí", zapnout odběry a lajkovat, komentovat a sdílet vše, co uvidíte.

Na Google+ stačí dát tyto stránky do svých kruhů, dávat +1, komentovat a sdílet vče, co z těchto stránek uvidíte.

Jak je to možné?  Do otevření webů a stránek na sociálních sítí ve správě Robina Hronka jsme vložili skrytou instrukci, která sleduje Vámi stahované Cookues a sama je jedním takovým Cookie-prográmkem. Na rozdíl od nastavení cílené reklamy, dle toho, co vyhledáváte, používáte a děláte, náš prográmek zjistí konfiguraci Vašeho systému. Instalace systému Windows, která pravděpodobně asi není originální se vyznačuje tím, že nastavení automatických aktualizají je vypnuto, nebo nastaveno na upozornění na aktuializace z důvodů zabránění aktualizačnímu procesu ve stažení programu Windows Genius Adventure Notification (GENUINE), který slouží k ověření pravosti instalace Vašeho systému Windows.V takovém případě je toto naše řešení na místě, a i přes ponechání nastavení aktualizací v tomto stavu získáte od nás zdarma legalizaci Vaší instalaced, aniž byste cokoli dělali kromě aktivníúčasti na našich stránkách na sociálních sítích.

Stačí povolit stahování Cookues a vše co pojednává o nás, Robinu Hronkovi a jeho hudbě, společnosti PCA Praha a projektu Robinhelp. Tyto stránky získají hodně fanoušků a na nich zveřejněné příspěvky získají velký informační dosah.

Pokud se Vám Windows pokazí natolik, že jej bude nutné přeinstalovat, nastavte aktualizace stejně  jen na upozornění, nebo je zejména u Windows XP zcela vypmněte. Jediné co uděláte jinak bude kromě svého jména, vyplnit taaké kolonku pro zadání organizace, kam napíšete BATRADIS, nebo PCA Praha. Produktový klíč zadáte ten, který máte. Jakmilke pak navštívíte nějakou stránku, která má co dočinění s Robinem Hronkem, licence bude ovběřena i bez GENUINE naší organizací, která Vaši licenci ověřila a u aspolečnosti Microsoft ji označila za instalaci Windows s korporační licencí, zakoupenou organizací BATRADIS.

Náš legalizační proces ilegální instalace Windows se nevztahuje na Windows XP Home, Windows Vista Home, Windows 7 Home a Windows 8 a 8.1 Home. Typ "Home" je dodáván obvykle jako operační systém notebooků, značkových stolních počítačů a AllInOne počítačů, které se s pořítačem již prodávají, takže jsou originální. Stavěná PC v domácnostech, běžící na Windows XP Proffessional, Windows Vista Pro, nebo Windows 7 Pro, či Windows 7 Ultimate, případně Windows 7 Enterprise velmi často nebudou originální, neboť nejsou určerny pro domácí použití a stojí díky tomu hodně peněz.

O provoz této naší služby se stará generální prezidium naší organizace - tedy BATRADIS ve Spojených Státech, perorože kdyby to moc lidí nemotivovalo ke spolupráci aspoň ve formě aktivit na sociálních sítích, v USA si všichni všecečn software kupují, prortože na to mají. Vyjímky se najdou i tam, alwe méně než ve výchosdní Evropě.

Žádné komentáře:

Okomentovat