úterý 27. ledna 2015

Ochutnávka výhod, které vyplývají ze spolupráce s námi

V poslední době se vše točí okolo projektu +Robinhelp společnosti +PCA Praha , takže by toto klidně mohlo být na blogu toho Robinhelpu, což se projevuje tám, že to sdílwejí všechny stránky našich projektů s vyjímkou hudby Robina Hronka a +PLASMA MONSTERS , protože jde o projekty kulturní, nebo zábavné. Znamená to, že slouží pro Vaše pobavení i kdyý s projektem Robinhelp mají společného pouze to, že na něj mají vydělat peníze, nebo chce +Robin Hronek  předvést svoje hudební nadání, na což je tady +Hudba Robina Hronka - RHMUSIC.ORG .

My mse ale budeme spustředit na možnosti, které i Vy můžete mít zejména pokud jste ženy ve věšku 18 až 60 měřící minimálně 175 cm a projevíte zájem o práci ošwetřovatelky u společnosti +PCA Praha. Bude to však v doasti omezené míže oproti tomu, na čem Vám to chceme ukázat, i ksdyž jsmwe to už několikkrát dělali.

Jde o to že tu opět mámwe novou spolupracovnici, která právě obdržela od nás byt zcela zdarma jako své zdejší pracovní bydliště. Práce trvaly celý týden od 7 hodin ráno do 18 hodin denněw a i když jde o novostavbu, obsdahovaly adaptační prácer revizi a úpravu elektrockého rozvodu, úpravu podlahy, malování, tapetování, položení koberců, vyzdění bytového jádra, připojení pračky, myčky a lkedničky, montáž nábytku a zprovoznění elektroniky jako je počítač, televizor s doplňkovou apasraturou a audiosystém. Začalo se v pondšlí a zakončovací práce jako je na příklad úklid obalů osd všeho možného a vyluxování, bylo dokončeno v neděšli dopoledne.. I když jde o malou garsonku o obytné ploše 30 m čtverečních, nepořádku bylo požehnaně. Když nepočítáme nepořádek po řemeslnících, tak bylo hodmě lepenkových kartonů, igelitů a dalších obalových materiálů z balení nábitku a krabice od elektroniky. Je k tomu i sklep, ale tento nepořádek se tam neuklízel, protože by se tam všechno nevešlo, takže  to řemeslníci a technici po smontrování a zprovoznění odvezli někam vyhodit.

Včera se nám Katherine Sixton nastěhovala. Sama si přinesla jeden velký kufr a tašku. Nějaké krabice zb dalšími věšcmi jí přivezeme ze skladu. Sama si u nás v garáži vyzvedne své služební auto. Bude to Škoda Fábia světle modrozelená metalíza. Audiosystém je již namontovaný, ale nejde bohužel o nejnovější model, protože zde ještě není chytrý systém pro komunikaci s mobilním telefonem. Ten dostane také. Bude také notebook, ale pokud nebude mít dotykovou obrazovkui, nemá moc Windows 8.1 smysl. Dá se to naučit, nebo předělat tak, aby se systém startoval na plochu a aby tam byla normální nabídka Start, ale i tak to funguje divně. Myěší, nebo touchpadem to je jako ve Windows 7, ale klávesa Levé Windows tam hodí dlaždice. Na stolním PC je Windows 7. Až si naše organizace opatří Windows 10 s korporační licencí, budou se nškteré počítače a notebooky našich pracovníků aktualizovat, nebo to budou mít nové přístroje. Jinak vedle ARAXu Univa, lze použít nějaký Linux, nebo BATRADIS OS, což je také Linux.

Co je ale nyní podstastné, je že bychom Vám rádi ukázali o co se připravujete, když nás ignorujete. Po pravdě řečeno to takto rychle nepůjde, aby někdo z Vás dostal hned byt, auto ba vůbec všechno zadarmo jen proto, že u nás pracuje, ale některé věci možné budou. Jednat a chovat se jinak než jste zvyklí a hlavně zvyklé se vyplatí. Stačí to zkusit.

Když nám pomůžete vyřešit naše problémy, my vyřešíme ty Vaše.

Žádné komentáře:

Okomentovat