pondělí 19. ledna 2015

Pomoc z Taura se blíží

Náš kolega Robin Hronek Vás seznámil  s pomocí ze souhvězdí Býka, a to konkrétně s pomocí z planety Waregon. Ona je to jakoby dvojplaneta Waregon a Waregon 2, protože  jsou obě planety propojené teleportačním zařízením. Setkat se s byslanci této planety máme v létě v Kalábrii, kam jedou současně na svatební cestu ihned 2 nová manželství, vzniklá pokusy s projektem Robinhelp v Brně a Ostravě.

Tuto zprávu Vám přinášíme z toho důvodu, že předvoj přijede každou chvíli, případně již z důvodu relativity času již dorazil. Vláda federace Albedoru pověřila tým lidí o sjednání pomoci s obyvateli třetí a čtvrté oběžnice hvězdy známé jako Taurus, nebo jinak Alpha T-820 Waregon, vzdáklená od Země okolo 160 světerlných let. Vyslamci cestovali průzkumnou lodí Pioneer XB3m pod velením kapitána Katherine Sixtonové. Kapitán Katherine Sixtonová s námi bude v Praze spolupracovat, a je zajímavá tím, že v Praze už jednou delší dobu byla, což jí vyneslo hodnost Kapitána. Přesdtím sice pilotovala kosmické lodě, ale v armádě měla hodnopst Poručík. Po asi 10 let řízerní kosmických lodí v civilním sektoru na několika meziplanetárních a mezihvězdných linkách v letecké společnosti ASL (Albedor StarLines). Nyní opět vede tuto misdi, a některé věci by měla přivézt.

Kapitán Kate Sixtonová dorazila v noci ze soboty na neděšli. V sobotu 17.1. 2015 aasi tak ve 23:40 vyděsilo norské rybáře modravé světlo na obloze. Nejprve se zdálo, že jde o letadlo, ale to by nesvítilo tak silně a po stranách by scvítilo červené a zelené světlo. V tomto případě to vypadalo jako trojice jasných modrofialových světel, která byla kulatá a tvořila trojúhelníkovitou formaci, kdy bylo jedno vpředu a těsně za ním 2 večdle sebe. Jev o něco později připomínal letadlo a světla se odrážela v mořské hladině. Jev začal pomalu klesat přičemž zamířil ke Grónsku.

Pozorovatelé v Grónsku doplňují další informace o tomto UFO o další podrobnosti jako: Trojice modrofialových světel byla na spodku temného talířovitého tělesa, ze kterého čněla do stran trojúhelníkovitrá křídla na zadní straně obloukovitě prohnutá směrem ke kotouči se světly. Objekt mohl být přibližně 10 m dlouhý a asi 4 m široký. Tak se alespoň jevil pozorovatelům. Skutečné rozměry jsou délka 25m, šířka 10m. To se však ukázalo asi o 10 Km dále, kde se křídla ohnula vzhůru, světla pomalu pohasla a vysunul se pavoukovitý podvozek s přistávacími koly.

Kolegové z dánské pobočky naší organizace v Grónsku k objektu dorazili, když se sklopil můstek se schůdky a zevnitř vycházelo bílé světlo a štíhlá dívčí postava několikkrát vyšla ven a vyneska několik krabic. V neděli 18.1.2015 ve 3:15 jsme ji uvítali v Praze na letišti Václava Havla v Ruzyni, kam přiletěla z Dánska. Nyní se bude preo Kate Sixtonovou zařizovat byt v některé pražské novostavbě. Do té dfoby bude přespávat u různých lidí, tvořící  na příklad tým Robinhelp, což jsou nejbližší přátele Robina Hronka z Albedoru.

Nejbližší přátele Robina Hronka ze Země (jsou-li nějací) by mohlo zajímat, jak mnaše organizace takový byt pro něšjakého našeho spolupracovníka shání, zařizuje a předá k užívání.

Dáváme Vám prostor k tomu se před našimi kolegy předvést, alespoň ve stavebnictví ve stylu, který naším přátelům bude připomínat domov. Soustředíme se na novostavby. Pro tuto naší novou kolegyni budeme mít asi něco  v oblasti sídliěšť Lužiny, Luka, nebo Stodůlky. Naše nová kolegyně si nyní má vybrat co by se jí líbilo za barevné uspořádání koberců, závěsů a nábytku, abychom to objednali v OBI, Baumaxu a Ikee. Elektronika se pořídí v Datartu, nebo Electroworldu a stolní počítač postavíme. Součástlky koupíme v Alze. Zítra se pustíme do práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat