úterý 11. května 2021

Naše nová podniková restaurace se bude brzy otvírat

Na konci měsíce dubna je jsme vás informovali na našem blogů o tom, že budujeme novou podnikovou restauraci, která na rozdíl od té stávající bude zaměřena rockové a metalové. O tom vypovídá i její název, kde zvítězila varianta čertův hrnec s tím, že použijeme tento název v angličtině, což znamená "devill's pod". Protože je budování v plném proudu a nikdo nemá čas pořádně kontrolovat způsob jakým bude zveřejněn obsah článku o této restauraci, jedná se víceméně o materiál, který jsi o tom zatím sám Robin Hronek získal, ale to nemění nic na tom, abychom vás o tom informovali prostřednictvím tohoto článku.

Stejně jako u podnikové restaurace v Čestlicích, vedené Julií Vozábovpu, která je v oblasti hudebního zaměření a výzdoby zaměřená na elektronickou hudbu disco a moderní žánry, jako je techno, hip-hop, House a trace, nebude i v tomto případě k dispozici žádná veřejně dostupná webová stránka restaurace včetně stránky na Facebooku Šárka nebo jiné sociální sítě Šárka protože se jedná výhradně o naší další podnikovou restauraci, která bude i přesto fungovat i pro veřejnost prostě jako jakákoliv jiná restaurace, což je případ i té v Čestlicích znamená to tedy, že půjde o další novou restauraci i přesto že v současné době díky epidemii koronaviru nedává moc velký smysl otevírat nové restaurace, i když stejně jako v Čestlicích bude pro veřejnost poskytovat i čertův hrnec prodej jídla přes okénko. Důvodem k tomuto opatření je skutečnost, že když nefunguje sbírka na problematické projekty Šárka jakými je třeba projekt Robinhelp společnosti PCA Praha, musíme si na to vydělat sami, aby to fungovalo i v Praze.

Restaurace Devil's pot bude v Lahovicích, co jsme vám minule zapomněli napsat. V současné době je hotový celý exteriér, akorát to bude chtít upravit zahradu a pracuje se na vybavení interiéru. Vnitřní prostory pro veřejnost zatím vzhledem k současné situaci příliš nespěchají, ovšem kuchyně a sociální zařízení by fungovat mělo. Na tom se pracuje. Aby se maximálně ušetřilo na řemeslnících a stavebním materiálu, tak každý, kdo je dostatečně šikovný na to, aby mohl pomáhat na stavbě, přiložil ruku k dílu a pomáhá, jak může. Restauraci povede zpěvačka a kytaristka skupiny zombies - Terry Rodsensová, která získala v Čestlicích potřebnou praxi, takže by měla být schopna vést vlastní restauraci. Otevřít bychom měli někdy během června, ale to zatím nevíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat