pondělí 20. září 2021

Představení nositelné elektroniky a další zajímavosti

Dnes v pondělí začíná druhá polovina mezinárodní konference naší organizace, čemuž předcházel víkend s bohatým kulturním programem který byl na rozdíl od prvního víkendu rockový a metalový. Předtím byla představena drobnější nositelnaelektronika, která už byla představena na loňské mezinárodní konferenci, ale nebyl čas na vydání článku o nových chytrých hodinkách, bezdrátových sluchátek cích a dalších podobných věcech. Rádi bychom to napravili.

Jelikož pečujeme o zdraví a dobrou fyzickou kondici našich pracovníků a kolegu z našeho domovského světa, představujeme 2. Generaci chytrých hodinek BATRADIS Watch 2. Tyto chytré hodinky fungují jako příslušenství k chytrému telefonu a nabízejí celkem klasické funkce,  které jsou běžné pro většinu klasických chytrých hodinek, což znamená že umožňují měření sportovních aktivit, okysličení krve, krevní tlak, měření spánku a podobné věci. Oproti první verzi umí tato nová verze také telefonovat, k čemuž je ale potřeba připojení hodinek k telefonu pomocí Bluetooth tím pádem se nejedná o nic převratného, akorát že kdyby se takovéto chytré hodinky měly prodávat, stáli by v České republice okolo 8 až 10.000 Kč tak to jsou zadarmo a designově připomínají chytré hodinky Apple watch. Samozřejmostí je zde také zobrazení notifikací z telefonu a možnost odpovídat na zprávy diktování textu klávesnice na psaní se zde totiž nezobrazuje, protože je obrazovka hodinek příliš malá. Stejně jako u Apple watch je zde klasický mechanismus pro výměnu pásku, což už měla i první generace.

Kromě chytrých hodinek byly představeny nová bezdrátová sluchátka BATRADIS Soundpods, která opět jako by z oka vypadla bezdrátovým sluchátkům Apple airpods rozdíl je pouze v tom že kromě bílé barvy se vyrábějí také v černé, stříbrné, modré, červené, a zlaté. opět se nejedná o nic převratného až na to, že kdyby se tato sluchátka prodávala, byla by drahá podobně jako ta od Applu umí totiž stejně kvalitně to samé, akorát že plně spolupracují se zařízeními s Androidem. Oproti ostatním bezdrátovým sluchátkům, která jsou vyráběna s cílem na nich vydělávat, mají delší výdrž na jedno nabití a dobíjecí krabička má taky větší kapacitu baterie. Rozměrově se nijak neliší od toho, co si můžete reálně koupit. Tato skutečnost je dána pokročilejšími technologiemi, než máte vy.

Před vystoupením Jiřího Hronka a jeho kapely v pátek večer, byl představen také nový procesor BATRADIS B1 P, který je určen pro servery a datová centra dle jeho označení se totiž jedná o pozitrony cké procesor, který umožňuje plné využití umělé inteligence Šárka která je daná možnostmi operačního systému Atax, který byl nahrazen novým operačním systémem který se jmenuje Genesys. Bude to pro nás v rámci naší organizace znamenat, že si budeme moci sami, co by BATRADIS vyrábět vlastní servery a datová centra s vysokou úrovní umělé inteligence která je dovezena z našeho domovského světa, čímž bude umožněno lepší a efektivnější fungování naší organizace. Při budování nových poboček naší organizace tak odpadne čekání na kosmickou loď, která přiveze potřebné vybavení za účelem výstavby nové pobočky.

Žádné komentáře:

Okomentovat