pondělí 21. března 2022

Budeme mít už třetí hospodu a další zajímavosti ohledně řešení současné situace v naší organizaci

Po skončení mimořádné evropské konference naší organizace, která se konala v Londýně je jsme se pustili do řešení naší současné situace. Jednou z věcí, která se nyní začala budovat, je již třetí restaurace v Praze a okolí. V tomto případě se bude jednat o další restauraci, která se buduje v chrášťanech, kde bydlí vedoucí propagačního oddělení kulturního odboru pražské pobočky naší organizace – Silvie Atkinsona, která s provozem restaurace nemá žádné zkušenosti tuto restauraci nejspíš povede, protože jsme zatím nikoho nenašli. Někteří z nás, kteří s tím zkušenosti mají jí budou pomáhat.

Zatím je to ve stádiu přestavby domku ve kterém ta Silvie tady u nás bydlí, takže její sousedka Irena Wiliams se stěhuje do jiného bytu. Znamená to že bit pro osobní ubytování pro Sylvii se bude nacházet v horní části domu a nová restaurace s budu je vespod v jejím původním bytě. V současné době probíhá demolice původního bytu z důvodu přestavby. Co se týká zaměření této nové restaurace z hlediska živých hudebních programů, plánujeme něco ve stylu country a westernu, protože vyloženě rockově založenou restauraci nebo restauraci zaměřenou na elektronickou taneční hudbu již máme.

Situace ohledně války mezi Ruskem a ukrajinou se nás naštěstí příliš netýká, i když někteří pracovníci v naší administrativě pomáhají koordinovat přesídlení bývalých ruských a ukrajinských uprchlíků na Eden 2. V oblasti ubytování našich nových kolegů z důvodu práce na vylepšení našeho energetického systému je jsme částečně využili finanční prostředky, které původně byly určeny pro pomoc Robina Hrronka jeho kamarádce naděje v oblasti její těžké životní situace. Jednalo se o speciální hudební akci zejména jeho syna Jiřího Hronka a jeho hudební skupiny Brain crackers, z čehož se uskutečnily v Ostravě ve Stodolní ulici dva koncerty v tamních rockových klubech, kdy stojí za zmínku koncert, který byl tvořen nejznámějšími písněmi a skladbami skupiny Deep purple v podání kapely Brain crackers s názvemTribute to Deep purple. 2. Tamním koncertem Byla akce, která se jmenovala Tribute tu Alice Cooper, což znamená že se jednalo o koncert, tvořené nejznámější mi písněmi tohoto rockového hudebníka, jehož vlastní jméno je Vincent Furnier a Alice Cooper je jméno umělecké.

Ostatní rockové kapely v naší pražské pobočky, které jsou tvořeny nejbližšími kamarády a hlavně kamarádka mi Robina Hronka v naší komunitě a pořádají podobné akce. Vybírají si k tomu repertoár nejznámějších písní a skladeb známých kapel, jejich hudba se jim líbila nehledě na to, že někteří rockoví hudebníci jsou mezi námi nový, nebo delší dobu nehráli, takže si to mohou takto připomenout nehledě na to, že lidé rádi uslyší své oblíbené písně v novém provedení.

Bohužel se všechno tak to udělat nedá, protože se tito lidé musí věnovat různým stavebním pracem kvůli tomu, že naše pobočka musí šetřit a nehodlá platit řemeslníky. Vše tak záleží na zručnosti našich přátel.

Žádné komentáře:

Okomentovat