pátek 4. března 2022

Chystaný program mimořádné evropské konference naší organizace v Londýně

Vzhledem k současné situaci uvnitř naší organizace, ale i mimo ni bude již od tohoto pondělí celý týden trvat mimořádná Evropská konference naší organizace, která se koná v Londýně. Naši britští, ale hlavně angličtině kolegové pořádají tuto konferenci také na oslavu zrušení všech restriktivních protiepidemických opatření proti epidemii koronaviru, která byla zrušena 27. Ledna roku 2022 anglickou vládou. Mimoto se děje spousta věcí o kterých bychom vás rádi informovali pomocí tohoto článku o přípravách této konference.

Konferenci pořádá Hlavní pobočka naší organizace pro Anglii a celou velkou Británii Šárka která se nachází v nové moderní čtvrti Londýna, která se jmenuje Docklands, protože byla postavena v místech,  kde byly původně londýnské doky.  Tato čtvrť je zajímavá tím, že oslava jejího postavení a otevření proběhla pomocí koncertu jednoho ze vzoru pro hudební tvorbu Robina Hronka, kterým v tomto případě byl francouzský skladatel elektronické hudby Jean-Michel Jarre. Z tohoto důvodu má mít o víkendu na konci konference mít Robin Hronek koncert. Některá restriktivní opatření však zůstávají v platnosti, protože původ naší organizace se většině z vás může zdát vědecko-fantastický z toho důvodu, že zakladatelé naší organizace a většina jejich vedoucích pracovníků nepochází z planety Země. Tím pádem zůstávají na akci v platnosti i po zrušení všech restriktivních opatření následující věci:

1. Pokud posluchači konference zrovna ne přednáší, nebo se neptají přednášejícího, mají mít nos a ústa zakrytá respirátorem FFP2, nebo KN95. 

2. Řečnický pult a celé pódium je od prostoru pro posluchače konference odděleno průhlednou zábranou z plexiskla.

3. Prostory pro občerstvení a sál pro konání konference jsou od sebe odděleny zábranami z plexiskla.

4. Po použití toalety jak na velkou, tak na Malou stranu je nutné použít dezinfekci na ruce.

5. Jednotlivá místa uvnitř prostoru pro občerstvení již nejsou od sebe oddělená průhlednými zábranami, protože to již vzhledem k dobré epidemické situace není potřeba. Také není potřeba, aby se v prostoru pro občerstvení seděla vedle sebe oběd no místo a v mezerách mezi místy která jsou vynechána se mohlo sedět na protější straně.

6. Povinnost zakrývání dýchacích cest respirátorem a používání dalších ochranných prostředku proti šíření koronaviru zůstává stále v platnosti pro obsluhu občerstvovacího prostoru a pro výdej občerstvení.

Program naší české pobočky v Praze Bude obsahovat informace o tom, co vše bylo potřeba udělat z důvodu neúspěchu některých projektu, které spočívají zejména v neúspěchu v činnosti společnosti PCA Praha, řešení vylepšení energetického systému pro skrytí pobočky a všeho, co nepochází z planety Země před širokou veřejností. Patří sem i program o výstavbě nových bytů pro některé nové spolupracovníky z domovských světů naší organizace. Mezi tyto programy patří i speciální pomoc pro jednu kamarádku Robina hronka, která nepochází z naší organizace, ale sám Robin Hronek pro ní chystá pomoc z naší strany, což bude vedle jeho koncertu také speciální program.

Na základě materiálu od našich ruských kolegu budeme také řešit problematiku konfliktu mezi Ruskem a ukrajinou, který uvnitř naší organizace není nijak patrný, protože všechny pobočky naší organizace v Rusku a Ukrajině patří pod hlavní pobočku naší organizace pro celé Rusko, která se nachází v Moskvě. Díky tomu, že v Rusku a na Ukrajině se našim kolegům daří překvapivě ISO, o co se snaží Robin Hronek u společnosti PCA Praha, kdy probíhá přednostně přesídlení spolupracujících obyvatel Ukrajiny. I o tom budeme mít v Londýně v program.

Co se týká technických vynálezu a prostředků pro naše spolupracovníky uvnitř naší organizace, můžeme se těšit na představení vylepšené verze mobilního telefonu BBATRADIS Pohne, kde bude i v případě použití skryté čelní kamery pod display již nasazen Android místo operačního systému ARAX OTG kdy čelní kamera v systému Android nefungovala příliš dobře, takže byl použit náš operační systém s Android Launchetem, aby nebyl mezi systémem Android a ARAX žádný rozdíl v ovládání telefonu. Bylo totiž uplatněno řešení, které bylo letos představeno u některých nových mobilních telefonů na veletrhu Mobile world Congress 2022 v Barceloně.

Jak je vidět, bude tento týden v Londýně hodně nabitý. Na našich sociálních sítích vás o některých zajímavých věcech budeme informovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat