středa 3. února 2021

Co způsobilo zemětřesení v Chorvatsku a nová dodávka prostředku proti epidemii koronaviru

Koncem roku 2020 a na začátku roku 2021 jste ve sdělovacích prostředcích mohli číst, nebo slyšet zprávy o tom,  že v Chorvatsku bylo zemětřesení. Konkrétně se jednalo o Záhřeb a jeho okolí. Protože všude jinde kromě Prahy má společnost Allied Social Services spolu se svými akvizicemi jako je PCA Praha a další podobné organizace, bylo nutné upravit záhřebskou pobočku organizace  BATRADIS tak, aby sama mohla vyrábět a skladovat prostředky proti koronaviru, sloužící k prevenci a druhý k léčbě onemocnění Covid-19. 

Nedávno k nám z našeho domovského světa zavítala kosmická loď s nákladem těchto prostředků, včetně respirátorů, roušek, ochranných obleků a průhledných zábran, které mají rozdělit prostor při konání společenských akcí tak, aby nedocházelo k blízkému osobnímu kontaktu, který by mohl zapříčinit šíření koronaviru. Zároveň bylo součástí nákladu i několik strojů a výrobních linek na výrobu těchto pomůcek. Protože naše pražská pobočka má hodně práce a starostí sama se sebou, nemohli jsme pomoci svým chorvatským kolegům v Záhřebu při rozšiřování pobočky stavbou dalších prostor pro sklady a továrnu na prostředky proti epidemii koronaviru. Zemětřesení bylo způsobeno nesprávným odhadem a špatným umístěním nálože při odstřelování závalu v podzemní chodbě, takže se povrch nad odstřelovaným místem zatřásl. Vzhledem k velikosti závalu bylo třeba použít několik odstřelů, které zavinily toto zemětřesení.

Naše pražská pobočka tak může na nějaký čas přivítat do své komunity novou posilu, kterou vede jedna údajná známá, nebo kamarádka Robina Hronka - kapitán Annila Weberová. Zajímá se totiž o neúspěch projektu Robinhelp společnosti PCA Praha a ráda by našla příčinu. Doufáme, že na to přijde, protože zatím na to ještě nikdo nepřišel.

Země, které spolupracují na podobných projektech jsou tak zásobeny dalšími těmito prostředky a mohou tak lépe řešit situaci, která je způsobena pandemií koronaviru. Na rozdíl od široké veřejnosti mimo naší organizaci v celosvětovém i místním měřítku, tak máme možnost pořádat společenské akce, koncerty, sportovní akce, mezinárodní konference, filmová a divadelní představení pro více osob s možností rozvolňování protiepidemických opatření, která jsou podobná těm které vyhlásila vláda České republiky, případně vlády ostatních zemí v Evropě nebo na světě. 

Co je potřeba proto, abyste toho dosáhli? Vedle co nejdříve se nechat očkovat na Covid-19 svými vlastními prostředky které máte i za cenu toho že to bude dlouho trvat, to bude chtít spolupracovat s naší organizací, což v případě České republiky a hlavně Prahy bude znamenat spolupracovat s Robinem Hronkem. To můžou udělat hlavně jeho přátelé a ženy dle návodu, který je k dispozici na webu společnosti PCA Praha a ideálně uzavřít pracovní smlouvu na výkon osobní partnerky z povolání, což je spolupráce na projektu. Robinhelp. Budeme pracovat na dalších motivacích k této spolupráci, což už není počínaje lednem 2021 již je možné v rámci rozvoje českého internetu a mobilních sítí například možností získat mobilní telefon hrazený naší organizací včetně provozu zcela zdarma pouze za předpokladu, že by jste spolupracovaly hlavně na tom projektu Robinhelp. tykat by se to mělo i připojení k internetu po metalické či optické síti a získání potřebného vybavení na tom se stále ještě pracuje Šárka neboť je jsme zrušili partnerství se společností O2 czech republic A nahrazujeme toto partnerství se společností T-Mobile. Toto opatření je poněkud sporné, neboť společnost O2 Czech republic, nebo i Vodafone experimentují i v České republice s poskytováním připojení k internetu v mobilním telefonu na sítích 5G. V Praze lze tak používat připojení přes 5G například v pražském metru. 

Další věci, které k nám byly lodí Naxeun XB1 přivezeny, budou sloužit k výstavbě sportovních areálů, abychom v rámci možností financovat na úspěšné projekty Šárka jakými je třeba například výše uvedená činnost společnosti PCA Praha. Mimo to budeme díky tomu moci rozšiřovat svojí výdělečnou činnost za předpokladu, že to epidemiologická situace dovolí. Moc dobře to zatím nevypadá, ale můžete na tom vidět, jak si umíme se vším poradit.

Žádné komentáře:

Okomentovat