pondělí 15. února 2021

Jak je to s dostupnosti elektroniky uvnitř naší organizace i zvenku?

Mimo naší organizaci způsobuje epidemie koronaviru potíže s dostupností elektroniky na trhu i přesto, že se elektronika prodává pouze přes internet a dováží se buďto nějakou zásilkovou službou, vlastní dopravou daného obchodu, nebo se posílá poštou. Protože provozujeme Allied Social Services, která se v České republiky jmenuje PCA Praha, nebo je za touto zkratkou název města, ve kterém má pobočku, rádi bychom vás motivovaly k spolupráci zejména v Praze s Robinem Hronkem. toho chceme docílit tím, že byste s námi měli spolupracovat například z toho důvodu, že pokud zrovna něco sháníte a nemůžete to sehnat, u nás to seženete poměrně snadno teď v tomto článku se podíváme na to, jakým způsobem taková věc funguje A co pro to můžete udělat:

Klíčovou osobou, která nedávno získala nějaké nedostatkové zboží z oblasti elektroniky byl společný syn Robina Hronka a Marine Smaulová, který se jmenuje Jiří Hronek, protože i v této těžké době získal dokonce v termínu některé věci díky spolupráci na projektu Robinhelp, coby technik. dobrým příkladem budou dvě věci, které jsou absolutně nejnovější a je těžké je sehnat. k Vánocům dostal Jiří Hronek nejnovější typ herní konzole Sony PlayStation Šárka která se jmenuje Sony PlayStation 5 tato herní konzole je zajímavá novým ovladačem který má velice zajímavou haptickou odezvu, která umocňuje zážitek ze hry tím, že simuluje pocity pohybu po konkrétním povrchu po kterém se chodí, nebo jezdí, Podle toho jakou hru hrajete. Tato herní konzole Billa v té době velice špatně dostupná. To trvá i nadále.

U nás nejde všechno tak snadno, jak byste si mysleli, protože druhou věcí, kterou Jiří Hronek měl dostat k Vánocům byla nejlevnější grafická karta, kterou je NVIDIA GeForce rtx 3060..tato grafická karta je téměř nedostupná proto i naší organizaci dorazila až teď součástí webu Marine Smaulové je jeho blog, kam o tom napsat článek, ve kterém projevil radost nad touto grafickou kartou, protože mu hra kyberpunk 2077 bude fungovat bez zasekávání na vysoké detaily, což zatím nešlo, protože jeho dosavadní grafická karta umožňuje hrát tuto hru na střední detaily plynule a občas trhaně na nejvyšší detaily. Tato hra byl další vánoční dárek. 

Co se týká herní konzole PlayStation 5 od Sony, ta byla zakoupena normálně, protože v továrně Šárka která vyrábí to Sony tuto konzoli nemáme žádné kamarády. Tím myslíme naše kolegy z čínské pobočky naší organizace. To však neplatí o továrně vyrábějící grafické karty pro společnost nvidia, potažmo Asus, nebo grafické karty NVIDIA GeForce se prodávají také pod značkou Asus znamená to že můžete v obchodě tuto grafickou kartu například invidia GeForce rtx 3060 objevit jako ASUS GeForce rtx 3060 platí to i po základních deskách pro stavbu počítače. Znamená to tedy že tato grafická karta, kterou Jirka obdržel je po technické stránce a NVIDIA GeForce rtx 3060, ale na krabici, která nemá barevný potisk je napsán BATRADIS GeForce rtx 3060 a místo toho aby byla grafická karta červeno-černá, tak je modro-černá. Počkáme si na vydání nové základní desky a nového procesoru Pod naší značkou, abychom to měli zadarmo. Jirka si Díky nové grafické kartě hodlá postavit nový počítač a ten stávající by měl u mámy. V případě nové základní desky by mělo jít o chipset b590 a u procesoru by měl jít o11g nerac i procesoru Intel s názvem rocket-league. Uvidíme jak to dopadne.

Žádné komentáře:

Okomentovat