čtvrtek 11. února 2021

Vylepšení energetického systému našich poboček

Neúspěch Chinaski některých firem a organizací, které provozujeme má za následek, že je třeba upravit energetický systém každé pobočky tak, aby všechno fungoval tak, jak je potřeba nehledě na to, že je potřeba se přitom před vámi skrývat, aby nedošlo k buzení zbytečné pozornosti používáním pokročilejších technologií, než máte vy. Jednou takovou společností je například PCA Praha, kde největší problémy dělá její projekt Robinhelp. Protože však v jiných městech mimo prahu a zejména Českou republiku tento projekt funguje, mohou se lidé, kteří s námi na tomto projektu spolupracují těšit z toho, že je například jejich případě daleko lépe řešena situace ohledně epidemie koronaviru díky tomu, že již používají přípravky na prevenci případně léčbu onemocnění Covid-19. mimo naší organizaci a celou komunitu je totiž zejména v České republice stále nejasná situace ohledně očkování i přesto, že už příslušné orgány přijali nabídku již od čtyř výrobců vakcíny na očkování proti onemocnění Covid-19. Pokud se s námi nebude i v Praze spolupracovat, bude Široká veřejnost očkována nejdříve na jaře nebo spíše v létě tohoto roku případně až na podzim.

nehodláme se však zabývat situaci ohledně epidemie koronaviru, protože nově příchozí kolegyně Šárka kterou je kapitán Annila Weberová a její tým, nepřivezla pouze vybavení, které má sloužit k prevenci, léčbě a zamezení šíření koronaviru, díky čemuž můžeme i v této době pořádat veřejné akce pro více osob, které jsou mimo naší komunitu zakázány. Na jednu stranu je to pohodlnější, protože člověk nemusí pořád nosit roušku, ale zase je to otrava, protože člověk může akorát sedět doma, zajít si nakoupit a maximálně na procházku, pokud to počasí dovolí. V případě procházek v přírodě je možné roušku odložit za předpokladu, že v okruhu 2m kolem sebe nebude další člověk. Tím, čím se v tomto článku hodláme zabývat, je vylepšování energetického systému naší pražské, ale i jiných poboček naší organizace například z důvodu, který je uveden výše. Neúspěch činnosti společnosti PCA Praha vyžaduje přítomnost více lidí z našeho domovského světa, což energetický zatěžuje naše pobočky. geologické průzkumy ukázaly, že používání geotermální energie není zejména na území České republiky příliš bezpečné. Důvodem je například husté osídlení i mimo naší komunitu nedostatek jednoduše přístupných ložisek lávy Šárka která je k tomu potřeba. Je tedy nutné používat litosférické vrty, což je velice nebezpečné proto, že nejlepším zdrojem lávy pro používání geotermální energie je láva, kterou obsahuje zemské jádro. Nebezpečnost využití této technologie spočívá v tom že láva v zemském jádře je pod velkým tlakem. Litosférické může tento tlak uvolnit a mohlo by dojít k vulkanické explozi. Geotermální reaktor respektive geotermální generátor funguje totiž tak, že láva ohřívá vodu, která se díky Varů mění na páru, která roztáčí turbínu, pohánějící generátor. Ten vyrábí elektrický proud na podobném principu fungují tepelné elektrárny, které však nejsou ekologicky vhodné díky tomu, že jako palivo používají uhlí.

Používání výbušné reakce mezi vodíkem a kyslíkem, také není příliš použitelné, protože nejlepším zdrojem vodíku by v tomto případě bylo použití mořské vody v oceánech, což používají některé naše pobočky v přímořských zemích, nebo přímo na mořském či pod mořským dnem zeměpisná poloha České republiky tuto možnost moc dobře neumožňuje. Používání nukleární energie je sice možné, ale stavba reaktoru je příliš náročná také na místo, nehledě na skutečnost, že dochází jaderný materiál nejvíce se k tomuto účelu používá Uran 235, případně vyhořelý jaderný odpad z atomových elektráren ten nám již dochází.

Velice nám zejména v Praze přichází vhod pomoc od naší nové kolegyně, která nám kromě výše uvedených věcí na pomoc s epidemii koronaviru přivezla také řešení tohoto problému v současné době instalujeme rozměrově poměrně malé ale výkonné reaktory, pracující na bázi vodíku heliové fúze, což by mělo vyřešit naše problémy s energií tyto termonukleární reaktor i se postarají o napájení našeho maskovacího systému díky čemuž stávající zdroje energie můžeme použít na pohon strojů a všeho, co potřebujeme k naší činnosti a přežití mezi vámi. 

Všechna naše pracoviště budou vybavena tímto fuzine tvému nukleárním reaktorem, z nichž ty větší o velikosti běžného bojleru, jaký máte například v koupelně, budou použité v pobočkách a menší o velikosti většího pivního sudu na menších pracovištích. Celé zařízení obsahuje jednak nádrže z vysoce stlačeným vodíkem a vysoce stlačeným heliem, urychlovač a fúzní komoru. Zbytek tvoří nádrž na vodu a turbína pohánějící generátor. 

některé systémy, u kterých je potřeba, aby běželi neustále Šárka budou napájeny pomocí elektrické energie Šárka vyrobené generátory, které jsou poháněny magnetový motorem znamená to že se jedná o běžný elektromotor akorát je že místo elektromagnetu tam jsou magnety klasické tím máme na mysli magnety které jsou vyrobeny buďto z magnetovce a nebo neodymové magnety. Takovými systémy jsou například servery datových center.

Jak je vůbec možné, že se dějí tyto věci? Nejsme si jisti čekej jestli to víte, ale naše kolegyně Marie Smauulová získala v našem domovském světě funkci a postavení senátorky Šárka čímž získala určitou politickou moc. Díky tomu může lépe ovlivnit to, jakým způsobem nám bude pomáhat náš domovský svět v programu na pomoc pozemské civilizaci, jehož součástí je právě také činnost společnosti PCA Praha, protože nejdůležitější ze všeho je pracovat na vylepšení mezilidských vztahů. uvedená kolegyně je v této společnosti projektovou ředitelkou projektu Robinhelp. Protože je v politice nejdůležitější dělat kompromisy Šárka není snadno získávat nové dobrovolníky a pomocníky z řad nových rekrutu do armády našeho domovského světa, takže tady budeme mít některé naše bývalé kolegy, kteří u nás byli, nebo jejich přátelé. 

Právě kapitán Annila Weberová dokonce osobně zná našeho hlavního Pražského kontakt a a Šárka kterým je Robin Hronek, kterého osobně zná a je tady u nás podruhé v životě. Dokonce i kosmická loď, kterou řídí tady už byla. Podle jejího názvu a označení se jedná již o zastaralou kosmickou loď ovšem k tomuto účelu byla tato loď, která se jmenuje Naxrum XB1 renovována, aby jí bylo možné znovu použít.

Její Hlavní kolegyní a druhým pilotem je také jedna dívka, která zná osobně Robina Hronka, která se jmenuje Dororhy Connor. Je možné že tam bude ještě více takovýchto lidi, ale o těchto dvou víme. Podle nejnovějších zpráv To vypadá že tady s námi konkrétně ta Annila Weberová zůstanedostatečně dlouho na to, aby bylo potřeba u nás bydlet, což se projevuje tím že jsme dostali zprávu z našeho oddělení správy budov a ubytování Šárka kam přišla objednávka na nějaké byty a oddělení technického zásobování obdrželo objednávky na pořízení vybavení bytu a stavbu počítače. Dále jsme zaznamenali objednávku na vybavení bytu nábytkem. Pokud tady zůstane i dva uvedená dívka Šárka bude potřeba ještě další byt.com zatím nemáme zprávy.

V oblasti dodání nábytku bychom rádi předem poděkovali našim švédským kolegům ze švédské pobočky organizace BATRADIS, ve které několik lidí pracuje občanským povoláním pro společnost IKEA, díky čemuž můžeme získat daleko výhodněji nábytek který je vyroben z kvalitních materiálu než jsou ty Šárka které jsou použity k výrobě nábytku, který si můžete u zmíněné společnosti zakoupit. Způsob distribuce zůstává stejný, což znamená, že nábytek je potřeba na místě smontovat, ovšem vyroben je z pořádného dřeva a nikoli z dřevotřísky, ale jinak je všechno stejné jako u komerčně distribuovaného nábytku. 

Žádné komentáře:

Okomentovat