sobota 29. července 2023

Co očekává Robin Hronek od Twitteru a aktuální dění v kruhu jeho nejbližších přátel z naší organizace

Jistě všichni víte, že sociální síť Twitter se nyní jmenuje "X", což je jedna z viditelných změn poté Šárka co tuto platformu koupil Elon Musk. Také všichni víte, že ne všechny změny které tam provedl jsou všeobecně vítány, ale podle nejnovějších zpráv, které Robin Hronek čerpá například z pořadu "Týden živě" sledovaný na YouTube, vypadá spousta věcí velice zajímavě pro něj a jeho činnost pro nás. Co se týká mobilní aplikace, tak změna názvu a ikony proběhla i tam, avšak prostředí zůstalo původní, jak tomu bylo u mobilní aplikace Twitter, což může změnit další aktualizace. Na počítači zatím z hlediska aplikace pro Windows 10 žádná změna neproběhla a webovou stránku s novou verzi této platformy ještě Robin Hronek nezkoušel.

Postupně se objevují funkce a možnosti, které by mohly posílit používání nového Twitteru možná na takovou Míru, jakou je pro naše potřeby používám Facebook, protože je možné vytvářet komunitní poznámky, vytvářet prostory, což může oddělit některé věci od osobního života, jako je práce pro naši organizaci včetně práce pro společnost PCA Praha, případně prezentaci jeho hudební tvorby za předpokladu, že nějaká nová je a podobně. Záleží však pouze na tom, jestli půjde většina věcí používat i bez toho, aby si Robin Hronek zaplatil službu Twitter Blue například k ověření svého účtu, což uvidíme.

Kromě těchto věcí, které i vy můžete používat, tak se děje spoustu věcí které se dějí uvnitř naší organizace a souvisí s jeho nejbližšími přáteli uvnitř naší komunity, jako je například jeho rodina čímž je myšlena konkrétně rodinná dovolená v Bibione v Itálii Šárka Kam se Robin Hronek dostal díky tomu, že mu Marie Smaulová zaplatila cestu a pobyt spolu s jejich společným synem, se kterým tam jela i jeho kapela. V pátek 28.7. vystoupil se svojí kapelou večer na terase našeho podnikového penzionu místní italské pobočky naší organizace Bibione a na večer v sobotu 29.7. byl naplánován velký koncert jeho matky Marie Smaulové za přístavem. Tato dovolená již jednou proběhla těsně po ukončení pandemie a povolení cestovat, ale Robin Hronek se tam tenkrát nedostal, takže to vyšlo až teď také na druhý pokus, protože uvedený penzion byl vybaven zařízením na vlastní výrobu elektrické energie z důvodu evropské dědické krize, takže v polovině července to nevyšlo. Nyní to ale vyšlo.

Předkapelou kapely Brain Crackers byla místní thrash metalová kapela s názvem Bambini di inferno. Výtěžek akce, kdy půjde hlavně o velký sobotní koncert typu světlo a zvuk, bude věnován na osobní projekt Robina hronka s názvem "pomozte Nadě", uhradí se ze zbytků.u některé náklady na pobyt a výlety v rámci uvedené dovolené a také se z toho zaplatí provoz naší organizace.

I přesto že se jedná o v akci nejbližších přátel Šárka které má kolem sebe v naší komunitě Robin Hronek, tak byla účast již na páteční hudební akci značně vysoká. Aby se totiž vyplatilo používání soukromého letadla naší organizace, bylo využito nabídky ze strany našich italských přátel, kterými je rodina Lucianových, kteří ten penzion provozují, protože s nimi byl navázán úzký přátelský vztah. Díky tomu mohl Jiří Hronek pozvat svoji kapelu s tím, že abychom letadlo obsadili, vzali jsme sebou i několik našich techniků a dalších lidí kteří se starají o veřejné akce pořádané naší organizací, takže cesta nebyla tak pohodlná, jak by tomu bylo u použití běžné veřejné placené letecké linky, o to lepší však byla dovolená pokud jde o věci které tam Robin Hronek se svojí rodinou mohl zažít, protože ne všechno jim bylo v rámci pobytu účtováno.

Návrat do Prahy se očekává okolo 8. Srpna, kdy se vrátíme do práce protože u nás bude bydlet několik dalších nových kolegu, zdržela s touto dovolenou výstavba, nebo úprava některých budoucích pracovních bytu pro používání naší organizací, protože z důvodu úspor díky této dovolené nemáme dostatek pracovních sil.

Žádné komentáře:

Okomentovat