úterý 18. července 2023

Přípravy mezinárodní konference naší organizace roku 2023 Mnichově

Bavorský Mnichov je letos hostitelem mezinárodní konference naší organizace, pro kterou si chystáme svůj program a zároveň vás chceme seznámit s tím, co jsme se dozvěděli o tom, co tam uvidíme zajímavého. Oproti jiným ročníkům naší mezinárodní konference bude součástí i výstava nejrůznějších věcí pro naše spolupracovníky, nebo firmy které naše organizace provozuje. Z tohoto důvodu se velice hodí skutečnost, že je hostitelem Mnichov a že se letošní konference bude konat v areálu Šárka který je jinak používán na pořádání oktoberfestu, takže bylo možné zpestřit letošní konferenci výstavou zajímavých věcí.

Co se týká našeho programu, chystáme navrhnout ostatním delegacím ostatních poboček z Evropské unie i celého světa náš koncept úsporných opatření, který spočívá podílové úhradě životních nákladů pokud tento koncert převezmou i ostatní pobočky, ušetřilo by se spousta finančních prostředků, které by pak bylo možné použít na těžko proveditelné projekty. 

Dorazily zprávy a různé prezentace věcí, které budou na letošní mezinárodní konferenci vystaveny, z čehož málo co asi opravdu využijeme, protože některé věci nelze z legislativních důvodů prakticky použít, nebo je nelze použít díky tomu že v některých věcech stále pořád nemáme úspěch. Díky legislativě například nemůžeme použít automatické bezpilotní elektrické autobusy, které nemají řidiče, ale jako doprava po reálu konání konference to bude dostatečně názorná ukázka toho, jak zvládáme dopravní průmyslovou automatizaci. Není to nic převratného, protože i technické ú úroveň mimo naší organizaci je již dostatečně vysoká na to, aby takovou věc zvládla vyrobit také, ale my jsme v tom o něco dál zejména v případě, že se tyto dopravní prostředky nemusí absolutně vůbec nabíjet. Používají totiž stejnou technologii, kterou nasazujeme v našich pracovních bytech a ostatních objektech které naše organizace používá k výrobě elektrické energie díky energetické krizi v České republice a Evropě vůbec.

Na stejném principu funguje i vozový park pro společnost Allied Social Services, která se v Praze jmenuje PCA Praha  kde sice nejde o bezpilotní vozidla ale elektrická osobní auta a dodávky, které se nemusí dobíjet, kdy důvod proč je nedostaneme, je skutečnost že bychom je neměli komu dávat, protože stále nemáme v této oblasti žádné výsledky a úspěch. Místa a Země Šárka které jsou v tomto ohledu úspěšnější je budou dostávat. Každopádně se na to můžeme podívat.

Co ale nejspíš použitelné bude i pro nás, měli by to být malé přenosné reaktory na temnou kosmickou hmotu Šárka které by fungovaly jako přenosné napájecí zdroje. Ty se můžou hodit na pořádání venkovních akci, táboření a podobné věci. To ale uvidíme na místě až se budeme této konference účastnit. 

Další novinkou, která bude na této konferenci letos vystavena, bude rozšíření portfolia vybavení domácnosti v pracovních bytech, kde si sami budeme vyrábět kromě praček a sušiček, také myčky a ledničky. Výroba stejně jako u spotřební elektroniky a počítačového vybavení je zajištěna našimi čínskými kolegy a i přes rusko-ukrajinský konflikt Šárka který se dotýká i naší organizace v podobě oddělení ukrajinské části síť našich poboček a základen v Rusku, kdy se oddělily pobočky umístěné na území Ukrajiny, což se projevilo tím, že již mají vlastní státní doménu  batradis.ua a z původních poboček jsou dostupné jenom stránky a servery poboček které neprovozují žádné veřejné projekty a stále používají doménu batradus.ru. vůbec to ale nevadí, protože některé továrny na výrobu těchto věcí se nacházejí v Rusku a jsou provozovány ruskými kolegy a však ti se bohužel naší mezinárodní konference z důvodu výše zmíněného konfliktu osobně účastnit nebudou. 

Pokud nám to situace dovolí, budeme vás během konání konference informovat o tom, co se tam děje .

Žádné komentáře:

Okomentovat