pondělí 20. ledna 2014

Koutek vynálezů - Banka bez zaměstnanců a neb konec protivných úředníků

Na našem webu se zabýváme technickým řešením životních problémů nejen prezentací technologiá z dovozu od našich zakladatelů a speciálních spolupracovníků, ale  i zcela konkrétním pouižitím obecně dostupných alternativ, které v oblasti počítačů staví na operačním systému Linux. Stránka s názvem Koutek vynálezů a zlepšováků se tím zabývala jen povrchně, aby byl web jednoduchý a přehledný, ale  některé věci  je třebas probrat konkrétně.

Jako zástupce organizace +BATRADIS mám na starost také tento blog, ale také web, kde je změna v tom, že se stane koutek vynálezů a zlepšováků  sejkcí, která je v sekci Informační technologie.  Je to trochu nepřehledné, ale  nějak to půjde. Trochu  konkrétněji se tak podíváme, na potíže, jaké může na úřadě  udělat tzv. Komisní kráva. Co se týká bank, tady je odkaz na článek, jak se těchto komisních krav zbavit, a dělat si vše doma sám: nkovní systém: https://sites.google.com/site/batradis/informacni-technologie/koutek-zlepsovakua-a-vynalezua/pln-automatizovan-banka-bez-zamstnanc . Mám s tím někdy potíže a do placu můžu dát časem podobné řešení pro zdravotnická pracoviště, kde by tak byla řešená lékařská kartotéka. Ta se budelépe děšlat, perotože nejtěžší je vyřešit zabezpečerní dat.

Úřasdy tak budou fungovat jako VPNservery, které mohou mít na sobě i web, ale nejleopší bude to rozjet  přímo na internetových datových centrech. Laždý si vše uděšlá sám a nebude se s nikým hádat o pitomý kus papíru, razítko, nebo podpis. Lidi se stanou vývojáři a opraváři  všeho, co nahradí dosavadní lidskou práci, kdy občas něco závisí na tom, jak se kdo vyspal, jakou má náladu, nebo když mám čas to zařídit, sotva tam doraszím, mají zavřeno. Krucinál himl hergot a navíc se musím hádat s krávou, která s tím počítačem neumí ani zacházet. Určitě se Vám to také stalo, že?! Konečně tedy může stránka organizace +BATRADIS hlavně na Facebooku a Google+ posloužit svému účelu,k kterým je vedle popisu zajímavých technologií a technických nápadů, také povídání o tom, jak daný nápad realizovat. Pak se na ty sociální sítě  dá odkaz na stažení něčeho co kdo udělal, aby se to dalo vyzkoušet. Na konec můžeme řešit, jak na to ty banky a jiné úřady převést, což bude to nejtěžší.

Vývojáři různých zaměření Linuxu na konkrítní specifické použití si mphou na tomhle vyhrát, což je dobrý začátek.

Žádné komentáře:

Okomentovat