čtvrtek 20. listopadu 2014

AddMeFast -Recenze služby


Máte pocit, že Vaše stránky na Facebooku mají málo fanoušků? Váš kanál na YouTube odebírá málo lidí? Máte málo přátel, kteří sledují Vaší činnost? Je tady služba AddMeFast na adrese http://admefast.com . Stačí se tam zaregistrovat a slabé stránky si tam dát. Na YouTube je  hodně videí na toto téma, ale žádné Vám neporadí, jak získat zadarmo body, za které si kupujete fanoušky. Nqa kanále +BATRADIS Vám ho přináším na https://www.youtube.com/watch?v=R0VwgbIckfg . Přehrát si jej můžete i přímo v tomto článku.

Službu zkouší +Robin Hronek , který pro naše potřeby spolu s propagací jeho hudby, potřebuje hodně fanoušků stránek v sociálních sítích pro společnost +PCA Praha a projekt +Robinhelp , protože se mu zdá, že je tam málo lidí.

Funguje to opravdu skvěle, avšak je potřeba přes tuto službu dávat astránkám na Facebooku "To se mi líbí", sledovat lidi a věci, které Vás nezajímají jen proto, abyste získali dostatek bodů zadarmo, za které Vám někdo dá lajk (palec nahoru), To se mi líbí na nějakou stránku na Facebooku, kterou si tam dáte. Pokud se nechcete nechat zaspamovat, nebo chcete být fanoušky těch stránek, které Vás opravdu zajímají, ujistětze se, že u Vašeho účtu v bance a u Vaší kreditní karty fungují mezinárodní platby a biody si kupte.

Dle Robina Hronka je to bohužel taková služba na sebeobelhávání se ohledně popularity, ale pokud má stránka budit dojem že je pro lidi zajímavá, aniž by se tam přidávali, je to jisté řešení.



Toto video uvidíte v lepúší kvalitě na kanále organizace +BATRADIS . Přímý odkaz je ve článku výše


























1 komentář:

  1. Do you need free YouTube Subscribers?
    Did you know you can get these ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by using Like 4 Like?

    OdpovědětVymazat