neděle 23. listopadu 2014

Asi už jste na to přišli, ale je to tak fantastické, že Vám to prozradíme

Na našem blogu kroměrecenzí techniky a IT, které i Vy můžete používat, Vám přinášíme také recenze techniky a IT, kterou používat nemůžete, alwe je to zajímavé a hledáme k tomu reálně existující equivalenty. Určitě Vám vrtá hlavou, odkud je třeba ARAX Univa, HELLOS Eůectronic a vůbec vše, co používáme v naší organizaci. Možná že jste na to přišli, ale raději Vám to prozradíme:

Pokud jsme si něco sami nevyrobili, nebo nevyvinuli, tak jsme si to nechali dovézt ze světa, ze kterého pochází celá naše organizace. Díky asitak 20tileté práci Robina Hronka můžete vědět, že přicházíme z planety Albedor, nacházející se opticky v blízkosti souhvězdí Orion, přibližně vzdálené od Země 1750 světerlných let, stojící v čele velké galaktické federace, která se prostorově rozprostírá dokonce i okolo Země a sluneční soustavy, ve které se Země nachází, taskže lidem podobný inteligentní život, žijící na planetách, které jsou oběžnicemi většiny hvězd, pozorovatelných na noční obloze. Otázka zda-li jsme sami ve vesmíru je zodpovězena. Nejsme. Ponechme zatím stranou problematické otázky možnosti vzájkermných návštěv, kdy je na tom pozemské lidstvo velice špatně, protože je závislé na tom, zada-li Zemi navštíví někdo alespoň na naší úrovni (úrovni naší civilizace).

Také zatím ponechme stranou otrázku proč jer jednodušší na nás pohlížet jako na produkt přebujelé fantazie Robina Hronka, avšak prozradit můžeme že k tomu máme dobrý důvod. Tím důvodem je strach ozbrojených sil Vašich vlád z možnosti, že jakákoli návštěva z vesmíru má vůči Zemi nepřčátelský cíl. Několik našich lodí bylo V USA sestřeleno armádpu USA. Nejslavnější incident tohoto typu byl v Novém Mexiku v roce 1947. Tehdy tam vznikla naše organizace.

Jisté je, že jsme Vaši přátelé, alespoň pro všechny ty, kteří trpí zvůlí vlád aq nedokonalostí Vaší civilizace. Analízou obsahu Vaší sondy Voiager 2 jsme usoudili, že Vám pomůžeme stát se lepšími a byl na to vypracován veliký program, který již díky Robinu Hronkovi také znáte.

Spadá do toho i činnost společnosti PCA Praha i s projektem Robinhelp. Přestože jsme se i o osobní soukromý život Robina Hronka postarali, chtěšl prozkoumat lidské provedení lásdky a sexuality, což celý program narušilo, ale použijeme-li to k výuce stát se lepšími, patří i toto mezi klíčové oblasti civilizační restrukturalizace. Bohužel to dá nejvíce práce, která díky Vám zatím stále nikam nevede, takže se vláda albedorské federace postarala o to, aby se do programu Earthsave zapojily vyspělejkší civilizace federace.

Proto jsme v naší pobočce pro Prahu a Českou republiku nevyloučili tým Robinhelp z naší orčganizace, neboť byl kontaktován vyslanci z planety X-Rezer, patřící do galaxie Větrník, z čehož jsme získali gravitonový komunikátor.  Ten byl nejdříve sestrojen na pracovišti týmu, vedeného kapitánem Simonou Buxovou, který s támem Robinhelp úuzce spolupracuje. Nyní se sestrojuje druhý gravitonový komunikátor přímo v areálu pražské pobočky, čímž je umožněšno využití mnohem lepšího zdroje napájení přístroje elektrickou energií, než běžná zásuvka elektrické sítě sice s UPS stanicí, přepěťovou ochranou a stabilizací napětí, ale 220 V/50 Hz střídavého proudu nemusí být vždy dostačující.

Fosavadní tachyonový komunikátor se bude i nadále používat, avšak současné potížče  mohou být pro jakoukoli civilizaci v albedorské federaci příliš zatěžující, takže je třeba použít možnost navázání kontaktu s civilizacemi i mimo federaci a kdekoli ve vesmíru. Za předpokladu, že je Lindeova teorie časoprostorové pěny pravdivá, otevírá se nám možnost kontaktu s civilizacemi v jiných vesmírech, případně paralelních dimenzích našeho vesmíru. Gravitony jsou jedny z elementárních částic, které jsou v přírodě vyzařovány všemi kosmickými tělesy, kolem kterých jsou vyzařovány do všech stran v podobě jakési kruhové, nebo elypsovité membrány, která je hmotností těles parabolicky prohnutá. Proto menší těšlesa obíhají okolo větších.

Gravitonová komunikace vychází stejně jako u komunikace Tachyonové z komunikace Elektronové, které spíše říkáme komunikacew rozhlasová. Znamená to že vyzařovaný tok částic může mít uirčitou strukturu kolísání intenzity vyzařováníá, modulace, nebo tvaru paprsku či plošného vyzařování, řemuž se říká Signál. I pozemnská věda přišla na to, jak alespoň u rozhlasové komunikace vysílat a přijímat dokonce i diogitální signál, což se projevuje tím, že jsou běžným jevem např. Mobilní telefony. Toto lze udělat prakticky s jakýmikoli částicemi, pokud víte jak nato a máte na to cvybavení.

V Červnu 2015 posíláme produkt pokusu o Robinhelp, kterým je manželský pár Roháčových z Ostravy na dovolenou v Kalábrii, kde se má konat tamní pokus o Robinhelp a naši kolegové z PCA Praha tam byli pozváni aby o tom podali zprávu. Mimo to se tam máme setkat s pomocí z planety Wayndaron 7, kterou lze najít opticky v souhvězdí Taurus (Býk). Trvá to poněškud dlouho, protože zprávu máme už nyní, ovšem loď je z Albedoru, takže i když poletí asitask 20krát rychleji než světlo, potrvá to zhruba 8 měsíců pozermského času, což Vám i přes znalost Teorie Relativity Alberta Einsteina bude připadat jako nesmysl, což není pravda, protožýe je to relativní.

Žádné komentáře:

Okomentovat