sobota 19. září 2020

Chystaný program na mezinárodní konferenci organizace BATRADIS 2020 v Londýně

Přestože již mezinárodní konference organizace BATRADIS  v Londýně již nějakou dobu probíhá, Hlavní česká pobočka se bude účastnit až tento týden po neděli. Týká se to zejména delegace z hlavní pobočky naší organizace v Praze.
Mezi hlavní členy patří nejbližší přátelé Robina Hronka z naší organizace, kteří budou mít Hlavní program. Odjezd je naplánován na neděli 20.9.2020. 

Jak by již asi víte, hostitelem je Londýn. Hlavní pobočka naší organizace pro velkou Británii se sídlem v Londýně, se nachází ve čtvrti docklands, nebo-li londýnské doky. Tato lokalita byla vybraná z toho důvodu, že se jedná o velice moderní a nově postavenou čtyři Londýna, která tak v hodně koresponduje s původem naší organizace. Protože však letošní potíže, způsobené epidemii koronaviru ovlivnila způsob pořádání velkých hromadných akcií. Probíhá letošní mezinárodní konference naší organizace v několika turnusech kdy je na pořadu Česká republika a hlavně Praha až od 21. 9. 2020 do 29. 9. 2020. Delegace zůstávají pouze na dobu, na kterou mají naplánovány své programy. Jakmile budou dokončený veškeré přednášky dané delegace, delegace z dané země, nebo pobočky odjíždí a účastní se mezinárodní konference i nadále pomocí videokonference. Letos oproti jiným ročníkům, je také zapotřebí dodržovat bezpečnostní pravidla, jako je například zakrývání horních cest dýchacích pomocí roušky, nebo respirátoru v případě, že není možné dodržovat bezpečnostní vzdálenost mezi jednotlivými osobami činící 2m. 

Kromě programu z Asie, již máme také za sebou Jižní Evropu a nyní je na programu Evropa střední a západní. Mezi připravované programy patří například přednáška o nápadu budování sportovních areálů a pořádání sportovních akci kromě těch kulturních ve smyslu v hudebních a divadelních vystoupení. Uvidíme, jak bude tento nápad přijat.

O průběhu našeho programu na mezinárodní konferenci naší organizace v Londýně, vás budeme informovat pomocí tohoto blogů a na facebookové stránce naší organizace. 

Program Hlavní pražské pobočky naší organizace začíná. 9. 2020. Aby se delegace mohla v pohodě ubytovat a připravit se, přijela již v neděli. Na začátku pondělního programu bude úvodní seminář , jehož obsahem bude představení novinek, úspěchů a neúspěchu české  Pobočky naší organizace ve smyslu celostátního rozsahu. potom budou následovat programy a jednotlivé přednášky představitelů jednotlivých poboček, které se delegace účastní. 

Za prahu to bude mimo našeho generálního ředitele také Robin Hronek a jeho přátelé. Někteří z nich budu přednášet o tom nápadů s pořádáním sportovních akcí. To by mělo být na programu asi ve středu, nebo ve čtvrtek. To hodlám řešit neúspěch některých projektu, jako je například činnost společnosti PCA Praha, kde zaznamenáváme úspěchy v jiných městech. Na konci každé přednášky bude diskuze o tom, o čem přednáška, nebo referát pojednával. 

O kulturní program se v pátek Robin Hronek bohužel nepostará, protože má doma hodně práce, protože jeden z jeho nápadů, jak řešit neúspěch činnosti společnosti PCA Praha a zejména projektu Robinhelp, který spočívá v tom, že by se i doma pustil o něco více do hudební tvorby aby byl populární i mimo naší komunitu. Už se na tom pracuje ve formě předělání stránek o jeho hudbě. 
Bude to tedy pro něj a jeho nejbližší přátelé trošičku v pátek honička, protože večer bych se rád zúčastnil nějaké akce v jeho oblíbené restauraci, nehledě na to že vzhledem k situaci ohledně epidemie koronaviru zůstávají delegace na konferenci pouze tak dlouho dokud ne přednesou svoje programy.

I tak bude většině programů trošku hůř rozumět, protože v případě, že není možné dodrzovat bezpečný odstup od ostatních osob, bude nutné po celou dobu konference nosit na obličeji roušku. Nošení roušek bude též povinné během cesty do Londýna a zpět oproti veřejnosti mimo naší komunitu sice máme pokročilejší technické možnosti, jak zabránit šíření koronaviru, avšak jelikož země není jediným světem, ve kterém se pohybujeme čaj a zabráníme tak šíření nemoci Covid-19 na jiné světy. 

Žádné komentáře:

Okomentovat