středa 23. září 2020

Přednáška Robina Hronka o jeho činnosti na mezinárodní konferenci naší organizace Londýn 2020

Součástí dnešního programu mezinárodní konference naší organizace v Londýně byla přednáška, kterou přednesl Robin Hronek dnes 2020 během odpoledního programu. Protože je obsah přednášky důležitý i pro širokou veřejnost, tak vám v textové podobě tuto přednášku přinášíme:
--------------------------------------------

Vážení přátelé, dámy a pánové Šárka kolegyně a kolegové!

Obsahem mého referátu bude moje současná činnost ohledně práce pro tuto organizaci a tím pádem pro všechny naše přátelé z vesmíru. Nemusím připomínat, že pro širokou veřejnost jsem něco jako kontaktér, nebo posel, případně prorok, nebo dokonce možná i spasitel. Zrovna tak nemusím připomínat, Že za spasitele se označují tak trochu proto, že poselství od našich hvězdných přátel je prospěšné pro obyvatelstvo planety Země. V rámci této činnosti vytvářím webové stránky, píšu různé články, provozuji diskuzní fórum, stránky na sociálních sítích a podobně. Je na lidech, jestli to budou číst, diskutovat o tom co píšu, následovat mě a tak všelijak podobně. To vás Šárka kdo jsme tady spolu mezi sebou, jsou toto samozřejmě a zcela jasné věci. Protože však je součástí mé práce kontaktér a také publikování článků o tom, co se například děje na této mezinárodní konferenci, vychází veřejně i tento článek. Proto laskavě omluvte, že připomenu některé věci, které jsou pro nás samozřejmostí:

Moje činnost není jednoduchá, naopak je velice těžká. lidstvo totiž stále ještě není na kontakt s jinou mimozemskou civilizací připraveno, což se projevuje tím že stále nemám moc velký úspěch. Občas dochází i k nepříjemným incidentům a mrzutostem. Možná že někteří z vás mohou ještě pamatovat na incident z podzimu roku 2013, když jsem vrámci práce pro společnost PCA Praha oslovil svojí sousedku a kamarádku ohledně natočení videa s předvedením testu branné zdatnosti, který spočívá v tom, že se nechám od nějaké ženy nosit na zádech. To co jsem chtěl od té kamarádky s tím, že bych si natočil na video, jak mě vezme na koně. Byla z toho mrzutost a stále toto video nemáme. je to veliká škoda, protože tenkrát byla podobná mezinárodní konference naší organizace v Praze, jako je tato letos v Londýně. Zejména je to škoda proto, že jsme jako organizace, která měla pomáhat zdravotně postiženým lidem, měli dostat od vedení velký finanční příspěvek, který by pomohl s naší činností.

Další nepříjemná událost Šárka která se mi v životě nedávno stala, se netýká činnosti pro PCA Praha, ale pro celý můj kontakt s mimozemšťany, mezi se patří alespoň v mém případě většina mých přátel v této organizaci, kdy šlo o výuku toho, jak ignorovat rozdíly a neobvyklosti v chování a podobě jiných entit.

Možná že většina vás, hlavně těch, kteří sem spolu se mnou přijeli, to zažila a je to pro ně naprostá samozřejmost, ale jelikož nemohu vypadat nějak jinak než jako člověk, tak jediné co mohu dělat je, chovat se například u stolu nevhodným způsobem. Neznamená to nutně že bych některé tělesné zvuky, vydávané zažívací trubicí, čemu se říká krkání, nebo konečníkem, čemu se říká prdění, nedokázal ovládat, ale částečně je to tím že po větší konzumaci alkoholu se tak dobře nekontroluji, nehledě na to že v rámci práce na svém kontaktu s mimozemšťany bych rád lidstvo naučil takovéto věci ignorovat. Jedná se totiž o učební pomůcku. Aby to mělo nějaký efekt, nikdo není na to že se budu takto chovat předem upozorněn, protože by to nemělo smysl. Nevýhodou ale bylo, že jsem dostal kvůli tomu vynadáno, a abych měl jistotu že se budu chovat opravdu slušně, rozhodl jsem se dočasně vůbec nepít. Tuto přechodnou absolutní abstinenci plánuju asi tak do Vánoc Šárka s tím že jsem jí zahájil 2020. Přátelé a příbuzní ze země to chválí. Mám také díky tomu vyzkoušeno, že nejsem alkoholik. Každopádně musím být velice opatrný.

je veliká škoda, že mi v této věci nemůžete poradit, protože pokud ne pocházíte z řad obyvatelstva planety Země, můžete akorát pracovat s informacemi, které o lidech máte.. většina těchto faktů o lidstvu je sice vědecký přesná, ale jsou věci které se nedají přesně vědecky definovat, změřit, spočítat a podobně. Jedná se totiž o lidské emoce pocity a velké množství rušivých faktorů, z nich většina je založena právě na emocích pocitech a nepředvídatelných stavech mysli.

Protože má každý přednášející po skončení svého referátu prostor pro diskusi, rád bych to nyní ukončil a poděkoval vám za pozornost. nyní se tedy můžeme pustit do nějaké diskuze o tom, jak bychom tento problém vyřešili. 

Takže otevírám diskuzi a předem děkuji za vaše názory odpovědi a nápady

Žádné komentáře:

Okomentovat