úterý 22. září 2020

Proč vynecháme koncert Robina Hronka na mezinárodní konferenci v Londýně?

Nejen na mezinárodních konferencích naší organizace, ale i na mezinárodní konferenci společnosti Allied Social Services ve Stockholmu, bývá obvykle zvykem, že v pátek a v sobotu bývá večer nějaký ten kulturní program. Obvykle to bývá koncert Robina Hronka, nebo některého z jeho kamarádů, či hlavně kamarádek, kteří respektive které na něco hrají a mívají často i vlastní kapelu. Letos v Londýně na naší mezinárodní konferenci to bude trochu jiné, protože Robin Hronek mít koncert o víkendu nebude. Jedním ze dvou důvodů je, že jsme pro představení s názvem Social desert Live ne dopravili do Londýna potřebné vybavení a druhým důvodem je, že někteří jeho přátelé mají jinou práci.

součástí tajné práce je například zprovoznění 3D tiskárny, kterou nám zaslali naši japonští kolegové, kteří předváděli na začátku naší mezinárodní konference, když byly asijské programy. Nová 3D tiskárna byla zprovozněna v centru technické údržby projektu Robinhelp a naštěstí nedala moc velkou práci kromě jejího smontování. Počáteční nastavení a kalibrace tiskové hlavy je naštěstí velice jednoduchá, protože tiskárna je vybavena průvodcem prvního nastavení dokonce je tam i čeština. Navíc probíhají zkoušky tisku a vypadá to velice dobře. 

další jinou prací jsou přípravy programu na naší mezinárodní konferenci, kde už probíhají i české programy. Ohledně činnosti společnosti PCA Praha a dalších jiných akvizic, zatím byly na programu úspěchy v oblasti založení poboček v Jihlavě, v Ústí nad Labem, v Českých Budějovicích a v Jindřichově Hradci. Neúspěch v Praze budeme dále řešit. V rámci přednášek ohledně nápadů na řešení tohoto neúspěchu, budou na programu právě nápady ohledně zavedení sportovní činnosti a navíc bude mít přednášku Robin Hronek ohledně jeho práce s přihlédnutím na současnou situaci v jeho životě. 

Koncert bude mít v pátek večer jeho kolegyně Marie Smaulová, která nyní zařizuje jeho dopravu zpátky do Prahy, protože by se Robin Hronek rád zúčastnil jaké akce ve své oblíbené restauraci, kdy se Dana akce koná v pátek v podvečer. Na podporu tohoto argumentu, že chce odjet z konference o něco dříve, je podpořen také bezpečnostními opatření ohledně ochrany proti šíření koronaviru. jedno z ochranných opatření proti nemoci covid-19 totiž je Šárka že účastníci mezinárodní konference jsou přítomni pouze na dobu kdy mají naplánované své programy. I toto je další důvod k tomu, že Robin Hronek koncert mít v Londýně nebude.


Žádné komentáře:

Okomentovat