středa 17. června 2015

Co sde dělo 17. 6. 2015 a další naše programy

Vážení přátelé,

vítejte u další reportáže z mezinárodní konference organizace +BATRADIS , konající se letos (v roce 2015) v Kalábrii. V tomto článku se chceme podívat na prograsmy naší české pobočky, která má letos nejrozlehlejší prostor oproti minulým konferencím. Než se tak ale stane, podíváme se trochu, co se dělo včera a dnrs:

Pro potřeby společnosti +PCA Praha a projektu +Robinhelp měli zajímavý program kolegové z německé pobočky naší organizace, kteří Vedle různých prezentací výsledků nejrůznějších vědeckých pokusů, také hovořili o rozmachu systému senezástupu v péči formou partnerdkého soužití se zákazníky tamní Allied Social Services, což je systém s pracovním názvem Harem 2015. Rozmach spočívá v možnosti si za sebe najít náhradnici na základě polohy. V Rakousku si to tým Robinhelp zkusil ve Vídni. Němci se chlubili zavedením tohoto systému v Berláně, Norimberku, Mnichově a Stuttgartu. Dalším městem bude časem Heidelburg a dokonce i Drážďany.

Z výsledků vědeckých výsledků našich německých kolegů je pro potzřeby naší české pobočky akorát zajímavé pojednání o pokusech s uryvchlením výstavby podzemních prostor při stavbě poboček formou odstřelu. V našich podmínkách to asi moc použít nepůjde, abychom někde nezpůsobili zemětřesení, ale nic nás u německých kolegů tak nezaujalo. Možnosti využití energie zemského jádra bylo zmíněno jen okrajově, ale trochu více o pokusech s tímto způsobem vyráběnou elektřinou spíše dnes dopoledne hovořili naši kolegové z Frasncie. Francouzští kolegové o svých úspěších v jejich verzi projektu Robinhelp teprve hovořit budou.

Protože však tento blog patří naší české pobočce, budeme sew sousředit na naší činnost, což není žádný čechocentrismus, ale skutečnost, že všechny naše způsoby prezerntace na internetu má na starost +Robin Hronek , který dělá mluvčího naší české pobočce, a i když mu místo peněz pomáháme řešit jeho životní potáže, chceme bez ohledu na to, co si o tom myslíte, ját Vám příkladem v řešení jeho života. Místo obviňování jeho osoby ze sobectví, byste nás měli napodobit, protože jeho současný stav životní situace bohužel nedovoluje prezentovat naše  technologie a rady, vedoucí ke zdokonalování Vaší civilizace v oboru mezilidského soužitá, vědě a technice včetně technologiá pro cesty vesmírem. Místo toho se musíme zabývat projektem +Robinhelp a podle některých našich kolegů ze zahraničí  na něm plýtvat energiá, časem a finančními prostředky od našich bohatších poboček. Naše vlast ve smyslu celé organizace +BATRADIS již peníze nepoužíévá, ale plýtvá lidmi, energiá a časem. Jelimkož jde o galaktickou federaci, pomáhá více civilizací. Máme tu pomocníky z planety X-Reze u galaxie Vězrník a zlatým hřebem celé této konference bude v sobotu setkání s dalšími pomocníky z Taura. Na konci areálu pro tuto akci je místo, kde budeme všichni očekávat přílet kosmické lodi z Taura.

Proto chceme poděkovat organizátorům, že nám na  společnou prezerntaci naší činnosti spolu s činností společnosti +PCA Praha věnovali  největší konferenční halu i s terasou, díky čemuž zabíráme v našem hotelu polovinu přízemí a prvního patra. Včera odpoledne začal náš program a ihned po úvodním referátu našeho nového ředitele. M. Kovaříka byl program společnosti +PCA Praha , jehož zlatým hřebem a zároveň stříbrným hřebem celé  letošní mezinárodní konference byl rozhovor s novomanželi Kovaříkovými z Brna a novomanželi Roháčovými z Ostravy, které bychom rádi co nejsrdečněji přivítali na jejich společných líbánkách.

Program o činnosti společnosti +PCA Praha obsahoval úvodní referátn om současném stavu společnosti a projektu +Robinhelp , který přerdnesl +Robin Hronek , rozhovor s novomanželskými páry s referátem, kde nám byli novomnželé představeni, přednesl a rozhovor vedl DrSc. Josef Dlouhý Csc. Vlastní rozhovor nebyl tak zajímavý, abychom jej zde citovali. Zmínit se můžeme jen, že postupy kolegů Ronina Hronka, kterými jsou pánové Ing. Petr Kovařík mladší z Brna, kterému tímto gratulujeme k promoci a získání titulu Inženýra na Brněnské Technice v oboru elektrotechnika, imformatika a IT. Ostrabským kolegou Robina Hronka je Martin Roháč. Oba mají rádi vysoké ženy a oba chtějí od žen nosit na zádech, což si Robin Hronek vyzkoušel po skončení konferenčního dne před večeří, jakmile se mohl obléci civilně a odložit sako, košili a kravatu do dalšího dne, aby si to bepomačkal. Některé věci mimo tyto zvláštnosti mají S Robinem Hronkem ti dva společného. Jana (bnyní) Kovaříková dokonce do slova řekla: "Měli jsme se potkat před svatbó tady s Petrem, protože mne ten Robinhelp zajímá, takže bych na ukázku toho, jak to majó v Práglu robit, urobila koňa a navíc vykóřila šulina. To aby vidšly baby v Práglu, že je to v Brně samozřejmé". I svezení na koni stačilo. Hodilo by se vysvětlit, proč tohle chce Robin Hronek a všichni, kde nám to vyšlo. Dlvodem je strach o sebe a hledání ve své družce oporu a ochranu, kdy jde však spíše o psychický pocit bezpečí. Toto platilo u obou novomanželek, ale nynější paní Jitka Kovaříková se při svezení Robina Hronka na zádech nijak k projektu Robinhelp nevyjádřila.

Po tom rozhovoru s oběma novomanželskými páry, měla přednášku Marie Smaulová o různých nápadech, co dělat když to nevyjde, přičemž připomněla historii vývoje projektu Robinhelp včetně projektu, který spadl pod stůl, i když na něj udělala stránku na Facebooku. Jednaslo se o projekt s názvem Cyberprotector 1, o kterém Vám můžeme říci že to  bylo řešení, pro které se Marii Smaulové podařilo sehnat jeden kus  vyrřazeného výceúčelového bojového robota z doby před vznikem federace, což byl důvod, proč u nás dlouho nebyla. Nejdříve se vrátila na domovskou planetu z důvodů mateřské dovolené, kde se jí a Robinu Hronkovi narodil syn Jiří Hronek, a asi tak o pár let pozdšji u nás nebyla, aby tohoto vojenského robota získala.

Hlavním využitím těchto víceúčelových bojových robotů bylo vyhledávání lidí a odklízení trosek po obrovbské katastrofě, kterou vbyla nukleární válka, do které se tehdejší obyvatelstvo planety Albedor pustilo z toho důvodu, že lidé trpěli všemi neduhy pozemského lidstva. Jednotlivé národy měly svá území, vládám každého území daný prostor nestačil, používala se peněžní ekonomika, silní utlačovali slabé, Jelikož jedni měli nadbytek, jiní měli hlad a bídu, což vedlo k váklám až k té největšá, po které vznikla časem federace.

Stejně jako nyní na Zemi je vrcgholem vědy a techniky technika vojenská, šlo o velice vyspělé zařítzení. V případě získaného exempláře tohopto zázraku válečné techniky je už nyní dána robotovi vnější podoba a v rámci našich technických možností i osobnost Marie Smaulové, ale původní účel se vykořenit nedá, takže to spadlo pod stůl. Důvoderm je bezpečnost lidí okolo Robina Hronka. V případě použití jde stále o zvraň. Některé situace by byly řešewny neadekvátně a důležitost tohoto řešení byla tak veliká, že není čas vyřeit všechny situace tak, aby software správně fungoval. Tato robotická zástupkyně Marie Smaulové je bezpečně vypnutá a pečlivě uzamčená v jednom ze skladiošť naší pobočky. Jen Marie Smaulová a Robin Hronek se k tomu mohou dostat a roborta zapnout. postup otevření tajné místnosti a aktivace robota je tajná.

Místo toho přednesla pár návrhů, jak se bez toho obejít a zůstat tady s námi. Pochválila expozici nejen počítačů, několika ukázkových modelů aut, ale i bílé techniky. Chybí výroba nábytku a velkého bytového textilu. Někteeré pobočky možná tento problém vyřeší. Toto téma se bude postupně probírat každý den odpoledne. Budeme Vás informovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat