středa 24. června 2015

Vstup do problematických lokalit a něco pro Robinhelp

Vážení přátelé,

vítáme Vás opět na naší mezinárodní konferenci v Kalábrii, kde se podíváme na úterní a středeční program. Zajímavé to moc nebylo až na přednášku o plánu vstupz do problematických lokalit, kdy prezidium organizace +BATRADIS plánuje vybudovat pobočku v Izraeli. Jednalo by se o pobočku na přerdměstí Tel Avivu a je možní že se tam bude zkoušet i +Robinhelp , nebo tam zkusíme založit něco jako +PCA Praha . Je tam totiž někdo jako +Robin Hronek , který by nám tam dělal mluvčího. Tím máme na mysli někoho s jeho způsobem jednání a podobným osudem. Současně by se to swame zkusilo v Palestině. Dlcvodem je pokus o urovnání izraelsko-Palestinských vztahů, které jsou velice špatné. To byl také důvod, proč jsme tam nezčídili pobočku už dávno.

I když bychom tam s pokusy o Robinhelp nemuseli mít žádný problém, bude zabezpečení a zamawskování izraelské pobočky věnována stejná péče jako v Praze. Některá pracoviště nebudou jen na předměstí Tel Avivu, ale i v blízkosti pásma Gazi, kde bývá velmi nebezpečno. Povinná vojemská služba i pro dívky úspěchu něčeho na způsob Robinhelpu nahrává, ale nějaký čas potrvá výstavba pobočky a její uverdení do provozu.

Naše kolegy z +PCA Praha může zajímat spuštění sjednávání sebezástupu v péči formou soužití ošetřovatelky se zákazníkem Allied Social Services v Holandsku. Harem 2015 umí sjednávat náhrady dle polohy v Amsterodamu, Utrechtu a Roterdamu.

Úterní večer patřil opět kultuře ve stánku naší české pobočky, kde někteří naši kolegové, o kterých jsme to nikde neříkali, předvedli své umění v oblasti tvorby elektrofgonické, počítačové a elektroakustické hudby ve spojení se světelnými efekty. Šlo o koncert Trish Hunsonové, dá-li se mluvit o koncertě, když vlastně ani nehrála.

Středa je ve znamení rad pro problematické projekty, z čehož vybereme nejspíš +Robinhelp , kde necháme také o naší konferenci něco zveřejnit na jejich Facebooku a Google+. Z našeho hlediska je v tomto směru zajímavé jen uvedcení výrobny počítačových skříní v Ostravě a příprava ubytovacích prostor pro další kolegy z albedordké federace mimo těch z Taura. Ti budou bydlet přímo na pobočce.

Žádné komentáře:

Okomentovat