neděle 21. června 2015

Velký příchod pomocníků 20.6-2015

Vážení přátelé,

vátejte opět na mezinárodní konferenci maší oprganizace v Kalábrii. Tentokrát se podríváme na zlatý hřeb této konference, díky kterému se letos konala v mimořádném termínu. Po společné svatební cestě novomanželů Roháčových a Kovaříkových se vedle zatmění Měsíce a blízkým seskupením Jupiteru, Saturnu a Venuše stala naprosto velkolepá a mimořádná udýlost, kterou byl příchod pomocníků ze souhvězdí Taurus. Vezmerme to ale popořadě, abyste měli lepší představu o tom, jak to probíhalo.

Páteční program nebyl nijak zajímavý, takže o nšm nemáme podrobný článek. Bxly tam přerdnášky a semináře, které pro českou pobočku organizace +BATRADIS nemají valný smysl, nebo význam, případně se probírají záležitosti, které se nedají dobře veřejně publikovat- Navíc si tým lidí, kteří se podílejí na přípravě zpráv pro širokou veřejnost, udělal v pátek volno, a ěel na pláž se opalovat a koupat v moři. Po obědě se pak uvedený tým věnoval pouťové zábavě.

První velkou světelnou a zvukovou show mimo toho, co předvedla Simona Buxová v areálu expozice načší české pobočky, byl v pátek koncert Marie Smaulové. Sobotní konferenční program také nebyl moc zajímavý. Všichni si prohlíželi, co je u nás vystaveno a spíše než o konferenci šlo o poradu o vzájemné spolupráci na problkematických projektech. Druhý velký koncert byl koncert Robina Hronka, po kterém jsme se všichni pomalu chystali na uvítání nových spolupracovníků.

K setkání s novými kolegy mělo dojít v sobotu o půlnoci. Přednášku o nich, obsahující informace, které již na internetu jsou měla naše nová kolegyně Kateřina Sixtonová, která u nic byla na návštěvě a pomoc nám sjednala. Jakmile dozněl poslední přrklad ve sluchátkách pro ty, kdo nerozuměli danému jazyku to začalo.

Podkovovitou tribunu, otevřenou k moři ozářilo jasné, stále sílící světlo. Stále sílící svištivý a zároveň hromově burácivý hluk, způsobující chvění tribuny se změnil na burácivý bručivý tón, který rozechvíval tribunu. Moře, tribunu s pódiem ozařovala kombinace jasných modrofialových a zelených světel, vycházejících z okrajů změti prstenců, navlečených na válec, na který dále navazovalo několik horizontálních disků a pak zas pár svislých. Bylo to obrovsklé, talže to ani nepřistálo. Jen z nejníže položeného prstence, který sahal až k pódiu, vyšel oslnivý kužel bílého světla, ve kterém se objevila postava. Ta poodstoupila mimo světlo, aby udělala místo další postavě.

Jedna z těch osob se rozhodla, že se všem představí spolu s tím, proč tu je, a k našemu přrkvapení promluvila i česky i když slovosled byl poněkud zvláštní. Její promluva mohutným a burácivým hlasem promluvila přibližně takto:

My zdravíme své přátele nejen z Albedoru, ale také ze Země. My chceme Vám říci, že Vás zdravíme jménem dvou oplanet Waregon a Waregon 2 a zajímavé věci jsme Vám my přivezli. Tyto věci Vám mají pomoci s tím, co Vy děláte, aby se Vám to podařilo a zacházet s nimi my Vás naučíme. Jak vy asi vidíte, obě naše rasy zastoupeny jsou. Jí jsem Allar Thaar z Waregonu 1 a můj kolega z Waregonu 2 se Zorg Terrar jmenuje. My obě planety priopojili jsme-

Pokud bylo něco vidět, opravdu obvě bytosti, z nichž jedna takto promluvila, vypadaly divně. Tvor, který promluvil měl světlý obličej, 3 páry očí a 2 páry rukou. Jinak vypadal normálně. Druhý tvor měl nazelenalý šedohnědý obličej, 2 oři a vedle ušá měl něco jako kravské rohy. Ruce a nohy měl normálně 2.

Co nám přivezli, budeme studovat, k čemuž využijeme neděli. Necháme si z toho něco předvést a zařídíme, aby to všichni vidšli. Večer nude ve stánku naší pobočky diskotéka a pak začne druhý konferenční týden.


Žádné komentáře:

Okomentovat