pondělí 15. června 2015

Zahájení mwezinárodní konference 2015 a stručný program

Prostřednictvím tohoto článku Vás vítáme v Kalábrii na mezinárodní konferenci organizace +BATRADIS  2015, která právě začala programem hlavní americké pobočky, která ve svém hotelu má vedle pokojů pro ubytování delegátů také pronajaté prostory pro své semináře a akce. To platí pro všechny zúčastněné pobočky, z nich má letos největší prostor ta naše česká, která bude mít svůj program již zítra. Proč má naše prařská a česká pobočka největší prostor? Vzhledem ke svým problémům má nwejrozsáhklejší expozici různých věcí, které hodlá ve svých programech prezentovat.

Ostatní pobočky mají také malé výstavky různých věcí a technologií, ale jde spíše jen o malé ukázky pro zajímavost, nebo jde o doplňkové akce. Jeden z našich českých programů se bude týkat úspěšného pokusu našich moravských kolegů, kteří mají pro celý +BATRADIS připravené sympózium s brněnskými a ostravskými novomanželi, kteří jsou zde na společných líbánkách, k jejichý opříležitosti se vedle setkání s novou posilou, koná mimořádně zde v druhé polovině Června a ne někde jinde v Září.

Pro volný čas, nebo pro případ nezájmu o určité programy z dpůvodu, že se soustředíme jen na něco, co nás zajímá a u čeho není povinná účast, je přpravena spousta atrakcí nejen našich, šči ostatných našich poboček, ale i atrakce použitých hotelů pro naši konferenci, jako jsou bary, herny, restaurace a tameční večírky. Patčí sem i možnost koupání se v moři na plážích s možností se opalovat a využívat služeb plážových barů, restaurací a atrakcí. Je však ale lepší se účastnit co nejvíce přednášek konference, protože se sem vyslanci poboček nepřijeli bavit, ale pracovat.

O zábavu je i tak dobče postaráno hlavně ze strany české pobočky, kde nepůjde jen o koncerty Robina Hronka, Marie Smaulové a koncert Terry Rodsensové a skupiny Zombies, což budou velké koncerty pod širým nebem na velkém pódiu, ale v použitém areálu budou menší koncerty a vystoupemní Mafdy Raikey, Trish Huntsonové a Simony Buxové pokud jder o konponovanou elektrofonickou a počítačovou hudbu v moderních stylech a trendech, což potěší milovníky House, Trasnce a Hiphopu, případně Dubstepu. O zábavu se jinak může postarat i několik DJů, které máme u nás v Praze. Vedfle DJ Liboras Pirohy se jako DJ představí Irena Viliamsoví ( DJ Lipi a DJ Iris).

Poszipně Vás budeme informovat o tom, co se děje.

Žádné komentáře:

Okomentovat