středa 14. září 2016

Mezinárodní konference 2016 - Náš první český program a další zajímavosti

Opět Vás zdravíme z Frankfurtu nad Mohanem, kde máme letos mezinárosdní konferenci. Pokračovat budeme včerejším odpolednem, takže navážeme na program čínské pobočky, který nás seznámil s jwejich pomocí v oblasti technického zásyobování, doplněwný výstavou některých produktů pro nás.

Čínaský program trval až do oběda, po kterém následoval program našich němexckých kolegů. Za německou pobočku organizace +BATRADIS opět promluvil generální ředitel z berlínské pobočky - Helmut Werner a po něm ředitel zdejší pobočky - Johan Schmitt. Iba hovořili o vysílání internetu zdarma do Prahy z Německa, kde by se rychlost připojení jednoho zařízení přes VPNS měla díky tomu zvýšit na 720 Kb/s a přizval daklší německé kolegy, kteří nás seznámili s technixkým vybavením, které by pražské pobočce umožnilo ušetřit pweníze na projekt +Robinhelp společnosti +PCA Praha .

To byla přednáška čeditele mnichobské pobočky naší organizace, která pojednávala o zařízení na vaření piva a vybavení pro restaurace. Ředitel mnichovské pobočky - Heinrich Kratzmann, který nás upozornil také na výstavu některých zařízení pero restaurace. Bohužel se nám nepovedlo navštívii loňaký Octoberfest v Mnichově, kde bylo zařízení na vaření piva představeno.  Necháme na rozhodnutí provozovatelů našich pražských podnikových restaurací, zda-li si toto zařízení objednají, protože to má jednu prostorově  náročnou nevýhodu v tom, že je potřeba si někde pěstovat chmwel a ječmen. S vodou by problém nebyl.

Britská pobočka nic nevystavuje, ale měla program po té německé. Zajímavé může být pro nás pouze to, že se pobočky naší organizace ve Velké Británii spojily ve finanční podpoře propojování VPNS sítě mezi ostrovními zeměmi a pevninou, což je projekt vedený dánskou pobočkou naší organizace.

Náš první český program proběhl dnes dopoledne, ve kterém náš nový generální ředitel M. Kovařík všem předem podškoval za pomoc a po jeho referátu jsme přednesli referáty o tom v čem jsme uspěli a neuspěli. Po nás měšlo program Polksko a po obědě Rusko.  Tématiku perojektu +Robinhelp trochu probereme před večeří od 17 do 18 hodin, což budeme dělat každý den. Po večeři bude volný program, kdy se můžeme družit a kamarádit se scvými zahraničními kolegy.

Žádné komentáře:

Okomentovat