čtvrtek 22. září 2016

Mezinárodní konference 2016 pomalu končí

Opět zdravíme z Frankfurtu nad Mohanem, kde bude naše mezinárodníá konference pomalu končit. Programy poboček v latinsdké Americe, Austrálii, Novém Zélandu a v tichomočí, které proběšhly v úterý odpoledne až do dnbes, nemají zajímavý obsah pro Českou republiku a pro Vás. Proto jsme vynechasli zprávy o nich.

Snad by se dalo něco najít zajímavého v přednáškách delegace z pobočky Batradisu v Brazílii, která hovořila o zásobování pražýské pobočky kávou. Poedmínkou je ale vybudování dopravbního systému dle návrhů a ukázkového modelu kanadské poboščky, aby se četstvě umeltá káva dlouho neskladovala, i když je vakově zabalwená. Vrazilští kolegové si zakládají na tom, aby jejich káva měšla co nwejlepší vůni a chuť. V naší orčganizaci se jak při administrativní, tak  hlavně pži vývojářsdké práci v našich pobočkách vypije hodně kávy. Ve statistikách ale chybí práce našich pracovníků doma, kde se pije káva vlastní. Třeba se dozvíme, jak bychom si kávu pěstovali a zpracovávali, aby jí naše pobočka nekupovala.

Mimo zajímavosti o kávě se dá perogram malých poboček, nebo program poboček, které nwemají, nebo nechtějí samy veředjně vystupovat přes nějakého mluvčího, týkaly globálního hospodaření s financemi a materiálem, rozdělování dotací a budování dalších továren v afrických pobočkách na výrobu elektroniky a všeho, co se dá vyrábwt z tamního nerostného bohatství.

Žádné komentáře:

Okomentovat